Drømmer du om ett romantisk vinterbryllup? Mange velger og gifte seg om vår og sommer, men hvorfor ikke velge å gifte deg utenom høysesongen? Vinteren er en nydelig årstid.
Krystallklar luft og små snøfnugg som daler ned fra himmelen. Det gir ikke bare en spesiell opplevelse men det skaper også en romantisk og vakker ramme rundt den store dagen. Og gifte seg om vinteren kan det bære med seg flere fordeler. For eksempel kan det være enklere å finne drømme lokalet, i høysesongen blir ofte spesielle steder booket lang tid i forveien. Og pris på lokale kan også ofte være billigere på vinteren enn på sommeren.

wedding couple at the winter day

Brudepar i Vinterland

Norge er på mange måter et vinterland og derfor en perfekt årstid for et bryllup i Norge. Det er som regel ikke like mye som skjer om vinteren som om sommeren, og dermed vil ditt bryllup garantert bli et stort høydepunkt for alle dine gjester 🙂

Winter wedding bouquet. Wedding bouquet of flowers lying on a chair near two wedding glasses.

Vakker vinterbukett

Klassisk hvit og sølv er fine detaljer i ett vinterbryllup, i brudebuketten ser hvite blomster rent og pent ut, men du kan like gjerne friske opp med litt farger som for eksempel blått og lilla. Alt etter smak og behag 🙂

Du kan velge ermeløs kjole selv om det er minusgrader, men da bør du også gå på leting etter en flott kåpe eller kappe. Også hvite hansker ser fint ut og varmer godt. Det er derimot ikke så lurt å gå med åpne sko hvis du skal ut, velg noen hvite lyse støvletter som varmer godt. Brugdommen bør ha varme sko, frakk og hansker.

Mye levende lys og knitrende peisild skaper en god stemning mens snøen laver ned utenfor vinduene. Om vinteren er det populært å servere for eksempel vilt som hjort, rein eller rype, kanskje etterfulgt av en lun dessert med masse smak.

Oof6NEA-qAQX8loifMKjgpR_hdN_3IVc_Z6vGMfz5LM

Omringet av nydelige vestlandsfjell og naturskjønne omgivelser er Myrkdalen perfekt for vinterbryllup. Du kan se mer informasjon om hotellet her.

-Lene

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.