Vinn drømmefilmen fra bryllupet!

Gifter du deg mellom 1. mai og 31. desember 2017? Dobbelt gratulerer! Årets store bryllupskonkurranse har begynt, og har du bryllupsliste hos designforevig kan du delta i trekningen om å få filmteamet I DO Studio til ditt bryllup. De filmer hele bryllupet og setter sammen en nydelig film på 5 minutter med dine vakreste minner. Under kan du se klipp fra Merethe og Endres bryllup, de vant konkurransen i 2016. (Konkurransen er nå stengt – vinneren publiseres 5 Mai 2017)

For å delta i konkurransen må du ha bryllupsliste i en av våre butikker. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til bryllupskvelder i en av våre butikker landet rundt for inspirasjon og hjelp til å lage bryllupslisten.  Du kan også lage bryllupslisten her på designforevig.no og finne inspirasjon til produkter å legge til. Listen blir tilgjengelig i alle våre butikker og i vår nettbutikk, og du kan enkelt dele den med dine gjester.

Vinneren blir publisert 5 Mai 2017

Og vinnerene ble :
Julie og Knut Håvard skal snart gifte seg, og vi er superglade for å fortelle at de har vunnet den store bryllupskonkurranse hos Designforevig og vil få foreviget bryllupet av flinke I Do Studio – Love&Travel! Massevis av lykkeønsker! <3

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.