Dale Sharpe fra Australia tok med seg Karlie til andre siden av jordkloden for å fri. Er du også typen til å arrangere et frieri litt utenom det vanlige? Del din kreative idé med oss og bli med i trekningen av en diamantring!

Dale Sharpe og Karlie Russell har reist jorden rundt sammen og fotografert. Da han skulle fri valgte han allikevel Lofoten en vinternatt. For å få med seg nordlyset såklart!

Dersom du går og brygger på en lignende idé, vil vi veldig gjerne høre fra deg! Bjørklund ønsker å dele ut en ring til en verdi av 50.000kr til den som kommer med den beste ideen! Send oss din idé, så kan du være med i trekningen av en valgfri forlovelsesring. Vi premierer de kreative, personlige og utfordrende måtene å fri på, og ønsker å bidra til at du skal kunne gjennomføre et helt spektakulært frieri!

Vil du ta henne med til toppen av Galhøpiggen? Eller ut på havet? Eller hva med en reise til et fremmed sted? Eller hva med å la en geit gjøre jobbe, slik amerikaneren Andrew Forbes gjorde: Se saken på dagbladet. 

Vi stiller med ringen, så lenge du har en god idé!

Diamantring fra Bjørklund

Diamantring fra Bjørklund

Fortell oss hvordan du ønsker å fri til din kjære og bli med i trekningen av en diamantring fra Bjørklund til en verdi av 50.000,-. Vinneren får i tillegg en 2-armet Georg Jensen Masterpiece lysestake fra Designforevig, verdi kr 5499,-.

Ideen din blir behandlet anonymt av en jury. Juryen vil bedømme ut fra kreativitet, hvor unik og personlig den er eller hvor romantisk ideen din er!

Send inn din idé til oss innen 1. mai 2017. Vinneren trekkes 10. mai og frieriet må skje i løpet av mai/juni. Vi må også få lov til å skrive en sak om frieriet i etterkant, så her er det bare tiden av veien for å planlegge og sende oss din ide!

Send oss din idé!

#drømmefrieriet2017

Vinneren er trukket men vil bli publisert etter frieriet har funnet sted. Watch this space… 🙂

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.