Da jentene fra Hedmark feiret kjærligheten med bryllup i Opstad hadde de ikke bare vunnet hverandres hjerter. Med på festen var også toastmaster Thomas – en av premiene i konkurransen Vinn et drømmebryllup.

– Dette er noe av det fineste jeg har vært med på, sier Thomas B. Dahlberg.

Han har vært med i flere bryllup enn de fleste av oss og blir litt blank i øynene når han forteller hva han opplevde på Opstad i Hedmark.
– Jeg følte meg omfavnet. Ikke bare av brudeparet, men av hele bryllupsforsamlingen. En utrolig god følelse, slikt gir god og langvarig motivasjon for å jobbe som toastmaster.

Vant en toastmaster

I september i år giftet Tina og Linn seg i Oppstad Kirke i Sør-Odal. De to hadde vunnet gratis toastmaster som var 2.premie i årets «Vinn et drømmebryllup»-konkurranse, som ble arrangert av Ektebryllup.no med samarbeidspartnere.

Tina <3 Linn

To vakre jenter gjorde et sterkt inntrykk i den nydelige kirken, det var en fin vielse ledet av en lun og jovial prest.
– Og for et flott planlagt bryllup!, forteller Thomas imponert.
Der var fotoboot, candybar og lovechest, masse gøye happeninger hele veien. Jeg ble virkelig imponert over både kreativitet og forarbeidet som var gjort.

Thomas hadde også gjort forarbeidet sitt. Det kan hende at stødige odølinger versus en bergenser kunne være en dårlig match, men det var ikke tilfelle.

– Odølene er rause og åpne, og jeg er en rolig fyr, vi hadde det grådig kjekt sammen. Brudeparet og gjestene satte tydelig pris på at jeg hadde gjort research på talerne og laget introer som var tilpasset både personer og anledning. Til gjengjeld bød gjestene på seg selv, det var en god energi i rommet.

Dette oppdraget og denne opplevelsen er et godt eksempel på hvorfor man bør bruke en profesjonell toastmaster i bryllupet sitt.

 Trygt for brudeparet

– I utgangspunktet var jeg en fremmed i denne forsamlingen, det kan være fristende heller å bruke et familiemedlem eller en bekjent som visevert, men proffe toastmastere har erfaring og kompetanse som gjør at de kan tilføre noe ekstra til bryllupsfesten. Og ikke minst sørge for at den får en framdrift og avvikling som føles behagelig og trygg for både brudepar og gjester, sier Thomas Dahlberg.

– Dette oppdraget og denne opplevelsen er et godt eksempel på hvorfor man bør bruke en profesjonell toastmaster i bryllupet sitt, sier brudeparet og legger til at toastmasteren laget en stemning både unge og gamle lot seg rive med i.
– Dessuten hadde han en evne til å treffe hver og en med sitt vinnende vesen. Alle våre gjester, inkludert oss selv, følte at Thomas var en del av familien.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.

 

 

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.