Planlegger du å gifte seg om høsten, finnes det utallige detaljer som kan understreke den vakre årstiden. For selv om sommeren er høysesong for bryllup, kan det være vel så vakkert å velge den kaldere årstiden vi er på vei inn i nå.

Og hvorfor ikke la årstiden inspirere detaljene i bryllupet? Med en litt mer dekkende kjole, høtstlig sminke og norske epler på menyen er du veldig langt på vei – her er noen favoritt ideer til deg som skal si «ja» på høsten:

1. Kjole med lange ermer
Ingen vits å i fryse mer enn nødvendig på kirketrappen! Lange ermer er en stor trend i brudekjoleverdenen nå, og kan være vel så glamorøst og elegant som stropper eller stroppeløst.

3. Sko i høstfarge
Hvem sa at brudesko måtte være hvite? Vel så lekkert er det med et par høye hæler i nøytrale farger som nude eller metallisk, som du dessuten kan fortsette å bruke lenge etter bryllupet. Det mest ikoniske paret kommer fra Valentino, med rocka nagler langs kanten. Vil du rampe opp en klassisk kjole, blir det aldri feil med slangeskinn – garantert en showstopper på dansegulvet!

4. Høstblomster
Enten du har dem i håret eller buketten – det er en glitrende idé å bytte ut den tradisjonelle rosebuketten med en mer høstlig variant om du gifter deg i disse dager. Det betyr ikke at den trenger å være fargeløs. Typiske farger til høstbryllupet er orange- og brunetoner, men innslag av lilla blir også veldig vakkert. Bli inspirert av det du finner i naturen på denne årstiden. Pynt med blader og grener kombinert med gull.

Vakkert høstbryllup

Fluid Photography

5. Mørke lepper
Om du våger deg bort fra den naturlige, tradisjonelle brudesminken, er vinrøde lepper både trendy og glamorøst – og det gir mye mer høstvibber enn gjennomsiktig lipgloss.

6. Farget kjole
Brudekjoler med farger – gjerne blomster – var en gjenganger under brudemoteuken i New York. Og hva passer vel bedre til å lyse opp en grå høstdag (for la oss være ærlige – norske høstdager er gjerne grå) – enn en kjole med fargedetaljer?

7. Gulldetaljer
Å kjøre brudekjole i gull fra topp til tå er kanskje i meste laget for de fleste, men lite er så glamorøst som gulldetaljer i form av hårpynt og smykker. Særlig lekkert er det i en litt mørkere høstsetting – og det er ingenting i veien for å la det gå igjen som en farge i borddekkingen også.

8. Norske epler
Det har kanskje ikke så mye med mote å gjøre, men i et bryllup er det detaljene som utgjør helheten. Vi elsker ideen med å bytte ut boblende champis med en krydret sangria-drink mens gjestene venter på brudeparet – særlig når man kan putte terninger av norske epler oppi. Oppskriften kan du blant annet finne på bryllupssnettsiden THEKNOT.

Spiced Red Wine Sangria

SARAH LOVE PHOTOGRAPHY

Fargekombinasjonen gull, plomme og oliven er en vakker palett til et bryllup på denne årstiden.
Innslag av plomme (burgunder, vinrød, rubin, marsala – kjært barn har mange navn) gjør seg ekstra bra om sensommeren eller høsten synes vi.

Inspirasjon/source : MinMote
Hovedbilde og andre bilder i artikkelen : Fluid Photography
Brudekjoler kan du finne hos Atelier V (de fører samme merkene som brudekjolene i artikkelen, men ikke nødvendigvis akkurat de modellene)

Vakkert høstbryllup - Fluid Photography

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.