Unlimited Film Production AS, ved Bjørn Lindgren, er en av Norges mest erfarne fotografer innen bryllup og tv. Han er utdannet Filmfotograf fra London i 1989 og har laget tv i Norge siden. I løpet av alle disse årene har han laget utallige bryllupsproduksjoner for et mangfold av klienter.

Norske, Indiske, Pakistanske bryllup har alle sine forskjellige ønsker om hvordan det skal filmes og se ut. Vanligvis er det ekstra viktig for Indiske og Pakistanske bryllupsvideoer at de redigeres i London hvor de har en fantastisk kompetanse på dette området. Vi har erfaringen og de rette personene i alle ledd, fra ide, filming og til redigering.

Vi har en profesjonell men også en sterk personlig tilnærming av alle bryllup.

Vi er også blitt gode menneskekjennere gjennom alle de årene vi har jobbet med video. Det er ekstremt viktig at brudeparet føler at vi har kontroll på de vi gjør. De skal ikke tenke på noe som er vårt arbeidsområde. De skal kose seg med sin dag, sine øyeblikk og aldri glemme sin fantastiske dag.

Om vi filmer med et kamera eller flere, er fokuset det samme. Vi skal få alle de fine øyeblikkene, men aller helst ikke synes. Vi sklir inn i selskapet uten at noen merker at vi er der. Det er mye vanskeligere å filme et bryllup enn mange tror.

Man har kun en sjanse å få de riktige øyeblikkene. Her kan man ikke, som man ofte kan i tv produksjon, be om at man skal komme opp midtgangen i kirken en gang til…

Lang erfaring av produksjon av tv serier, bryllupsvideoer, firma presentasjoner – til og med filming av spillefilmer legges til grunn for et solid håndverk når vi lager et bryllup.

Vi er også den eneste leverandøren av et flerkamera oppsett med ”live streaming” til internett i Norge. Dette er ikke spesielt mye dyrere enn et vanlig bryllup, da en person kan håndtere flere kameraer. MEN man får jo en helt unik bryllups video fra kirken. Vi får filmet alle øyeblikkene til brudeparet og gjestene som er helt magiske.

I våre forskjellige bryllupspakker setter vi alltid opp, inkludert i prisen, en Photoboot.

Det er en digital fotoboks hvor alle gjester kan komme innom og ta hyggelige bilder av seg selv pyntet i sine fineste klær. Man kan samtidig skrive en hyggelig hilsen til brudeparet. Alle bildene samles i en mappe som sendes til det lykkelige paret som en gave i etterkant. Man kan selvfølgelig også få tilsendt sine egne bilder direkte til sin mobil og mail. Dette er en utrolig hyggelig måte å få fine bilder av alle gjestene som er invitert. Det skal sies at det oppstår mye glede i selskapet av denne lille ekstra finessen.

Ta kontakt – vi gleder oss til en hyggelig samtale og å få kunne være der sammen med dere på deres fantastiske dag.

Mvh

Bjørn William Lindgren

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.