Helt sprøtt eller helt fantastisk? Uansett hva man måtte mene tar stadig flere gifteklare par turen til «bryllupshovedstaden». Og nå skal det bli enda enklere å gifte seg i Las Vegas.

Anastasija og Walid giftet seg i Las Vegas i februar i år. Her er de fotografert på balkongen på Hotel Bellagio med Eiffeltårnet i Paris Hotell i bakgrunnen.

Anastasija og Walid giftet seg i Las Vegas i februar 2015. Her er de fotografert på balkongen på Hotel Bellagio med Eiffeltårnet i Paris Hotell i bakgrunnen.

At det er populært med bryllup i Las Vegas er ingen nyhet. Hvert år gifter rundt 120 000 par seg der,  sammenlignet med totalt ca. 23 000 hjemme i Norge. Byen lokker brudepar fra resten av USA, England, Canada og Tyskland, med alle tenkelige bryllupstema å velge mellom, gode priser og enkel opprettelse av lisens.

Samarbeid med Vegas-planleggere

Det ses på som temmelig sprøtt å gifte seg i Las Vegas, og det er kanskje derfor det er så populært verden over for vordende brudepar å innta byen. Las Vegas har rett og slett blitt en av verdens største «bryllupshovedsteder».

Ekte Bryllup har fått den eksklusive ære å få ta del i bryllupsforberedelser i Las Vegas, med det for øye at enda flere nordmenn skal få muligheten til å arrangere sitt bryllup her. Samarbeid med bryllupsplanleggere i Las Vegas skal inngås, for å kunne tilby kunder en slik opplevelse i en av verdens mest fantastiske byer.

Kjærlighet uten grenser

Er du av den organiserte typen kan du gjerne bruke måneder på å planlegge for å få alt perfekt når du gjennomfører Vegas-drømmen.

Men Vegas er også stedet hvor det ikke finnes grenser – til og med når det gjelder bryllup. Her kan bruden og brudgommen komme iført de samme klærne de var i da de møttes – tre timer tidligere. Her er det ingen krav om blodprøver, ingen ventetid, ingen krav om dokumentasjon.

Konger og drive-thru

Og kanskje blir de viet av selveste kongen? Elvis-inkarnasjoner med vielse-lisens finner du flere av i Las Vegas.

Det er jo også ganske kult at hvis du ønsker deg et “drive thru”-bryllup, er det fullt mulig på minuttet. Ikke noe å stusse på!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ula og Andreas fra Tyskland giftet seg i "Et spesielt minnekapell " med selveste Elvis på plass.

Ula og Andreas fra Tyskland giftet seg i «Et spesielt minnekapell » med selveste Elvis på plass.

Og uffsan, våkner du opp neste morgen og oppdager at du har gjort en fryktelig feil, ikke bekymre deg.

Nevada Skilsmisse Center på Rainbow og Washington hotell gjør annulleringen av ekteskapet for den nette sum av 199 US $.  Ikke noe å stusse på det heller!

«Ja» i oppsving

Bare på Valentinsdagen i år var det 3600 mennesker som giftet i Las Vegas, seg ifølge til registreringskontoret.

Som for norske, svenske og danske par, er tanken på et Vegasbryllup også attraktiv blant tyske par.

I løpet av de siste fem årene har antall tyske par som gifter seg i bryllupshovedstaden steget med 20 prosent.

Med 6552 menn og kvinner ligger Tyskland nå på fjerdeplass – bak USA, Storbritannia og Canada – når det gjelder ekteskap inngått i Las Vegas.

Les mer om Las Vegas her

"Drive thru"-bryllup med Steven og Jeannie på en Harley Davidson motorsykkel , ved “A Little White Wedding Chapel” på 2015 .

«Drive thru»-bryllup med Steven og Jeannie på en Harley Davidson motorsykkel , ved “A Little White Wedding Chapel”

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.