Da vil vi ønske hjertelig velkommen til fotografene svanhild x paulbernard som leverandør hos oss i Sijabra.

Svanhild og Pål Bernard

svanhild x paulbernard

Svanhild har et sterkt ønske om å gjengi det hun ser og opplever. I mange år ble denne trangen oppfylt gjennom tegning og maling, men etter at hun fikk barn har hun først og fremst fotografert. Svanhild har stadig blitt mer forelsket i fotografi som utrykksform. En utrolig dyktig fotograf som virkelig går inn for å gi deg nydelige bilder. Pål er dyktig på foto, grafisk design og video og legger stor vekt på å fremheve og fange fine øyeblikk.

De tilbyr tjenester innen video og foto som er rettet mot bryllup og kjærestepar. De hører til på Askøy, en liten øy utenfor Bergen. Men bor dere et annet sted så må dere bare ta kontakt, det ville de settet stor pris på.

oss to

svanhild x paulbernard

De er opptatt av det visuelle utrykket og kan virkelig gi dere unike og fantastisk flotte bilder. Dere skal alltid være fornøyd med resultatet og ha gode opplevelser fra dagen med dem. Sammen med dere ønsker de å fange de fine, morsomme, tullete, seriøse, ekte og naturlige øyeblikkene på en fin måte. Dere kan lese mer om tjenester og praktisk informasjon på svanebryllup

walking of together

svanhild x paulbernard

Her er en video fra et nydelig kjærestepar som er filmet av svanhild x paulbernard. Fang små og store øyeblikk på film.

De ser frem til å høre fra akkurat dere som ønsker unike flotte bilder og video.

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.