– Menyen i et bryllup skal være slik brudeparet vil ha det. Når jeg skal levere catering, er personlig kontakt alfa og omega. Hadde det vært mitt bryllup, ville jeg ønsket å ha en leverandør som er like dedikert til dette som vi er, sier Marius Larsen med tyngde.

Larsen er en av personene bak Sumo, den populære restauranten i Bergen sentrum som også har en betydelig cateringvirksomhet. Sumo er kanskje mest kjent som sushi­restaurant, men visste du at sushi grovt oversatt betyr «på ris»? Det betyr at sushi like gjerne kan være kjøtt på ris, som fisk på ris. Sumo tilbyr også en rekke varmretter. Én bryllups­meny kan komponeres i et utall varianter, forteller Larsen.

– Norske råvarer og kvalitet er stikkord for det vi leverer, kombinert med en jordnær og imøtekommende service.

Sushi

Foto: Geir Johannessen

Under intervjuet får vi smake på noen sushialternativer, som overrasker skribenten. Biff maki samt and & jordbær maki. Wow! På fatet fantes herlige smaksopplevelser som raskt river ned det som måtte være av fordommer mot sushi. Selv hardbarka cowboymat­tilhengere vil ha stor glede av en slik meny.

– Hva med sushi som forrett, etterfulgt av en fin varmrett og en av våre nydelige desserter? Eller sushi som nattmat? Også i utdriknings­laget er sushi eller tapas lettvint og populært, sier Larsen.

Brenner for restaurantdriften

Marius Larsen brenner for restaurantdriften og cateringvirksomheten, og han oppleves som en jordnær, hyggelig og varm bergenser som satser alt på å gjøre en skikkelig jobb. Det er betegnende for hvor engasjert han er, at selv om han har direktørtittel, kjører han ut og leverer maten til selskapene som har bestilt. Sumo er den foretrukne leverandør til alt fra VIP­-arrangementene under Bergenfest, runde dager og firmamiddager.

Det som gir meg en god arbeidsdag, er å gjøre mitt ytterste for å utføre en skikkelig jobb. Og det mener jeg bestemt at våre kunder fortjener.

– Vi leverer til julebord også. Det gikk en del pinnekjøtt ut herfra i desember, forteller han. Sumo har et fantastisk kjøkkenteam som er like dedikert som sjefen sin, både når de komponerer barnemenyer i restauranten, take­away for den hastige stikk­-innom-­kunden eller en nydelig, minnerik bryllupsmeny.

Sushi

Foto: Geir Johannessen

– Vi er i Bergen, ikke i New York. Hos oss er vi folkelige og inkluderende. Vi ønsker å gi våre kunder en god, skikkelig matopplevelse, uansett hvem de er eller hva anledningen er. Brudeparet skal være trygge på at de får kvalitet i alle ledd, og «fingerspitzgefûhlen» er viktig. Det visuelle inntrykket av maten er viktig. Det samme er selvsagt smaken, i tillegg til en trygg leveranse til ok pris.

Det ligger ekte kjærlighet til arbeidet i det Marius Larsen forteller:

– Det som gir meg en god arbeidsdag, er å gjøre mitt ytterste for å utføre en skikkelig jobb. Og det mener jeg bestemt at våre kunder fortjener.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.