Med noen enkle grep kan du gjøre ditt bryllup til en feiring gjestene sent vil glemme.

1. Foto-vegg. Lag en fotovegg med bilder av venner og familie som gjestene kan se på.

2. Hemmelig familie-oppskrift. En søt gave til gjestene kan være en hemmelig familieoppskrift på yndlingsretten deres, eller en god kakeoppskrift som gjestene også kan nyte fra kakebordet. Legg hver oppskrift i en fin konvolutt og legg på tallerkenen eller sett på kakebordet.

3. Cupcake-bord. Lag et bord hvor gjestene selv kan dekorere cupcakene. Sett frem ulike strøssel, frosting, bær og godteri.

4. Alkohol. Velg drikke som passer ditt tema. Skal du ha hagebryllup kan du for eksempel servere kald limonade i søte, små syltetøyglass.

5. Monogram. Lag en logo eller et monogram som går igjen på alle trykksakene, som invitasjoner, bordkort, vielsesprogram, takkekort osv.

6. Hilsen fra brudeparet. Overrask hver gjest med en personlig hilsen på deres plass.

Brudepar kysser i et Las Vegas tema bryllup

Las Vegas bryllup

7. Tema. Vær tro mot stilen din. Har du først bestemt deg for en stil er det best å holde seg til den.

8. Til bordet. Har dere runde bord kan du i stedet for å nummerere navngi hvert bord med noe som betyr noe for dere. For eksempel «Gabelsgate» med en forklaring: «Dette var det første stedet vi bodde – 30 kvm, 3. etasje, leilighet 5A.»

9. Fang øyeblikkene. Send rundt et kamera under middagen slik at gjestene kan ta morsomme bilder fra sitt bord.

10. Minnebok. Sett frem et polaroidkamera og en bok hvor gjestene kan skrive en hilsen og legge ved et bilde av seg selv.

11. Hilsen fra gjestene. Sett frem en glassbolle hvor gjestene kan skrive en hyggelig, liten hilsen og legge i.

12. Musikk. Be gjestene komme med forslag til sanger dere kan spille i bryllupet. For eksempel ved å legge ved en svarslipp i innbydelsen.

13. Rød tråd. Bestill eller lag personlige etiketter til vin- og vannflaskene. Sjekk ut Myownlabels.com.

14. Godis. Lag et godteribord som er fargekoordinert med ditt tema. Ha drops, karameller og andre søtsaker i glasskrukker og la gjestene fylle sin egen skål med sine favoritter.

15. Gamle brudebilder. Sett frem bryllupsbilder fra andre familiemedlemmer som foreldre, besteforeldre og kanskje oldeforeldre. Ikke bare er det stas for familien, men også morsomt for gjestene å se på.

Kilde: Ditt Bryllup

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.