Det er rå trening, disiplinert livsførsel og beinhard vilje, som ligger bak suksessen til en av landets mest bejublede dansegrupper, breakerne i Absence Crew. De utøver knalltøff scenekunst med bakgrunn i gatemiljø-kulturen i New York, og har på få år fått kjendisstatus, blitt engasjert av både nasjonale teaterscener og store eventprodusenter, fått kulturpriser og strålende kritikker, og har reist land og strand rundt på turné de siste årene.

Romantikk er kanskje ikke det første man forbinder med slike gutter.

– Det hender vi får klager fra damene fordi vi heller gjør pushups på stuegulvet i stedet for å komme og legge oss, gliser Ole Petter Knarvik, en av grunnleggerne av Absence Crew.

Vi ville ha det bryllupet som er riktig for oss.

I mars giftet Ole Petter seg med sin Lene Hvidsten, og idéen om at disse gutta ikke er romantiske blir grundig punktert når paret forteller om Ole Petters frieri.

– Jeg hadde ikke peiling på hva han holdt på med, forteller Lene.

Etter en hyttetur lot han som om han kjørte feil, og lurte henne med seg til et hotell der hun til sin store overraskelse fant sine fineste klær i hotellrommets garderobeskap, og ble invitert på middag ved et romantisk dekket bord i en skjermet del av restauranten.

– Da Ole Petter gikk ned på kne, fikk jeg fullstendig Askepott­følelse, sier Lene.

– Jeg forstod at han hadde planlagt alt i lang tid; alliert seg med familie, venner, hotell og restaurant. Det var helt fantastisk. Tankene raste rundt i hodet: Skjedde dette virkelig? Du vet, den der julaften­følelsen i magen; en deilig kribling.

Hører sammen

Hvorfor ville dere gifte dere, spør vi.

– Det var et naturlig «neste steg» sier Ole Petter.

– Vi har vært kjærester i åtte år, vi kjøpte leilighet og ble samboere i 2008, og det var det første store steget. Nå ville vi til å love og vise foran flest mulig venner og familie at vi to tror på hverandre. Vi hører sammen, konstaterer han.

Gjengen i Absence Crew er en sammensveiset vennegjeng, inkluderende og hyggelige, og gutta er så absolutt romantiske, hevder kjærestene deres.

– Vi kaller oss «danseenkene». Guttene er mye borte, og det kan være vanskelig å takle at de er så omsvermet av unge jenter hvor de enn viser seg. Men de er flinke til å vise oss at de er til å stole på, og at de er glade i kjærestene sine, forteller Lene.

Og hele vennegjengen og det herlig forelskede paret gledet seg over bryllupsfeiring på Villa Skjoldnes.

Collage

Absence Crew ble dannet i 1999, og er regjerende norgesmestre i breakdance. Gruppen består av : Ole Petter Knarvik, Piero Issa, Christopher Bottolfsen, Andreas Roksvåg, Halvard Haldorsen og Daniel Grindeland.

Lene er medeier i en blomsterbutikk og har fulltidsjobb som flyvertinne i Norwegian. Med en kjæreste som jobber i underholdnings-bransjen, er det fort gjort å tenke at bryllupets ytre stil er viktig for disse to.

God stemning

Hva er drømmebryllupet, Ole Petter og Lene?

– At det er god stemning, kommer det kontant og unisont.

– Det betyr så mye for oss å ha det koselig, vi er glade i å være sammen med familie og venner og vi ville ha det slik vi har det i julen, bare større. Vi tenkte ikke så mye på hvordan andre gjør det, ikke på hva som pleaser andre. Vi ville ha det bryllupet som er riktig for oss. Vi valgte å holde det på Villa Skjoldnes, vi ville ha masse levende lys og stilren stil. Men det vi lamest vekt på, var at det skulle bli god stemning for oss og våre gjester.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.