Enkle, glatte gullringer med gravering på innsiden har vert svert vanlig å bruke som forlovelsesringer. Mange bruker de samme ringene som gifteringer. Ringene kan pusses opp og eventuelt få ny gravering.

Gifteringen påsettes av paret den dagen de inngår ekteskap. Ringen viser omverdenen at paret har giftet seg og lover hverandre evig troskap. En giftering er ikke bare et smykke, men symbolet på det løfte dere gir hverandre, enten det gjøres i en kirke eller borgerlig vielse. I Norden ble det vanlig å bruke giftering først på 1700-tallet, og den skal bæres på høyre ringfiner. Gammel overtro sier at det går en blodåre direkte til hjertet fra denne fingeren, og dette skal gjøre at kjærligheten aldri forsvinner. Ringen er et symbol på evigheten, da den hverken har en begynnelse eller en ende.

For å gjøre ringene personlige og unike, kan brudeparet få sin egen tekst gravert på innsiden. Man kan til og med få gravert sin egen håndskrift eller lasergravere eget fingeravtrykk. En liten diamant innfelt på innsiden vil vere brudeparets lille luksuriøse hemmelighet. Når det gjelder tekst, er det bare fantasien som setter grenser. Her er noen eksempler.

Din Anders 31.05-17                               10 000 lovers in one
Elsker deg 31.05-17                                Hun ville, han måtte
Min største gave                                     Du og jeg
Luv u 4 ever                                            Always and forever

 

Nydelige gifteringer i gult gull, hvitt gull og rosé gull. Med og uten diamanter

Bjørklund

Forskjellige gifteringer
Det finnes gifteringer i platina, palladium, gult gull, hvitt gull, roségull, og rødt gull. Gult gull er det tradisjonelle valget, men både hvitt og roségull er blitt stadig mer vanlig. I tillegg til å velge farge på gullet, kan man velge mellom forskjellige overflater og mønster. Dere kan designe egne ringer, og til og med være med på å lage dem selv.

Diamanter er noe flere bruker på sine gifteringer – alt fra en helt enkel, brilliantslipt diamant til en hjerteformet sten, eller flere diamanter satt sammen. I det gamle Hellas mente man at diamanter var gudenes tårer, mens de ifølge romerne var fragmenter av stjernene på himmelen.

Kilde : Kunsten å feire bryllup
Hovedbilde : Frogner Foto
A
ndre bilder : Bjørklund

Nydelige gifteringer i gult gull, hvitt gull og rosé gull. Med og uten diamanter
Nydelige giftering i hvitt gull med og uten diamanter fra Bjørklund
Nydelige giftering i hvitt gull med og uten diamanter fra Bjørklund
Nydelige giftering i hvitt og gult gull fra Bjørklund
Nydelige giftering i hvitt og gult gull fra Bjørklund
Nydelige giftering i gult gull med og uten diamanter fra Bjørklund
Nydelige giftering i gult gull med og uten diamanter fra Bjørklund
Nydelige giftering i rosegull med og uten diamanter fra Bjørklund

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.