Klesdesigneren Kathrine Nørgård hadde visning på Kløverhuset i bergen av sin nye kolleksjon «Affordable Luxury».

Kathrine er en utrolig dyktig designer, og jeg er veldig inspirert av hennes arbeid og hennes design, så dette var noe vi så klart måtte få med oss! Visningen var kun for kunder og spesielt inviterte, så det var en liten og intim visning utenfor butikken hennes i 3 etasje på Kløverhuset.

Det som jeg syns var litt stilig, var at det var ikke noe catwalk modellene gikk på, men de beveget seg rundt blandt gjestene, og Kathrine har sagt at hun velger å vise klærne på denne måten fordi hun er opptatt av å gi en annerledes og spennende opplevelse hvor hun vil ta oss tilbake til en tid hvor ikke alt skal gå så fort. Hvor publikum bare skal roe ned og være tilstedet. Og det syns jeg hun fikk til, det en var annerledes og fin måte og vise frem klærene på enn og bare haste fort over en catwalk.

Dette er den første hele kolleksjonen for kvinner som Kathrine har designet. Tidligere har hun designet kjoler som det bare blir laget et eksemplar av. Denne kolleksjonen håper hun at alle kvinner skal kunne bruke, uansett anledning.

CN_3_33

Kathrine er en norsk klesdesigner fra Bergen og er mest kjent for sine eksklusive kjoler som ofte har vist seg på den røde løperen. Hanne sørvåg, Kathrine Sørland og Tone Damli er blant kjente navn som har lagt sitt elsk på hennes design.
Designerens nye satsning har høyt fokus på å være en mer tilgjengelig og overkommelig luksus for flere, samtidig som den beholder Signaturlinjens høye krav til kvalitet, stil og detaljfokus.
Resultatet har blitt en sammensatt og helhetlig kolleksjon bestående av kjoler, skjørt, overdeler, bukser og yttertøy i behagelige duse farger, materialer av høy kvalitet og overraskende og lekre detaljer.

CN_3_42

Kolleksjonen hennes var rålekker så jeg anbefaler alle å ta turen innom butikken hennes, om du ikke er fra Bergen har hun også butikk i Oslo på Aker Brygge.
Du kan også besøke nettsiden hennes her

Så må jeg så klart kreditere vår dyktige fotograf og samarbeidspartner Ole Kristian Olsen som har tatt disse flotte bildene!

-Lene

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.