I myke og behagelige lenestoler på Arvens elegante vip-rom kan du i ro og fred se, føle og prøve gifteringer. Ta en kopp kaffe eller et glass champagne!

Her kan du og din utkårede ta dere god tid, snakke med, og få råd av kunnskapsrike konsulenter, eller en av de dyktige håndverkerne som jobber på verkstedet. For oss er det viktig at dere finner nøyaktig de ringene som passer dere.

Hanne Iréne og Remy sammen med en av de dyktige håndverkerne som jobber på verkstedet

Arven

Her står det solide håndverket i fokus. Helt siden 1868 har sølvverkstedet produsert bestikk og andre vakre gjenstander i sølv og gull. De samme massive maskinene, de samme grove og barske trehyllene med de samme blytunge stanseformene. Alt har vært en del av verkstedet i snart 150 år. De symboliserer varighet, trygghet og noe inderlig, inderlig vakkert. Nå skal Arven bringes videre inn i vår moderne tid, og vi gjør det ved å lansere en helt ny og moderne serie med gifteringer. Her finner du både klassiske ringer og mer vågale ringer, både i hvitt og gult gull, ringer med diamanter og ringer uten diamanter.

Vakre gifteringer fra vår nye kolleksjon – ringer fra Kr. 5000,-

Arven

Enhver brud og brudgom fortjener en helt spesiell opplevelse når det viktigste smykket av dem alle, skal velges. Og selv om det tradisjonelt sett er kvinnene som er mest opptatt av smykker, ønsker vi også å fokusere på mannen. Hva med en sort diamant? Eller en ring inspirert av naturen med et upolert og grovt uttrykk? Selv om Arvens luksuriøse kundeopplevelser best kan sammenlignes med Tiffanys i New York og Ole Lynggaard i København, så er det ikke en dyrere affære enn å kjøpe gifteringer andre steder, du trenger ikke engang dra utenlands! Denne luksus-hemmeligheten ligger nemlig i hjerte av Bergen.

Her kan brudeparet velge sine ringer i fred og ro sammen med dyktige medarbeidere, eller komme opp med eget design for sine ringer, bare fantasien setter grenser.

Arven

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.