Livsstil bloggeren Ala Karoline har skrevet ett innlegg om Sijabra!

Til alle par som skal gifte seg neste år, eller året etter – det er virkelig på tide å begynne å få oversikt og planlegge!

Vi kjenner en del par som skal gifte seg de kommende årene, noen av dem er ekstremt gode på planlegging, mens andre bekymrer jeg meg hakket mer for. Selvfølgelig trenger ikke planleggingen ta et år, men struktur er uansett alfa omega, selv om bryllupet er stort, lite, hjemme eller borte. Faktisk har vi begynt å forstå at jo mer du skal gjøre selv, desto mer planlegging. Så til dere som fnyser av bridezillas som planlegger i det vide og brede, dere må bare innse hva det handler om 😉 For en måned siden ble jeg anbefalt bryllupssiden Sijabra.com. Dette er en norsk bryllupsplanleggings-side hvor du kan få oversikt over hele bryllupet på en enkel måte.

Nettsiden lever opp til sin egen visjon, dette er nemlig enkelt! Dersom du er helt i startfasen av din planlegging kan du finne leverandører til alle deler av bryllupet. Alt fra priser på kirker, steder, fotografer, musikk, blomster, Kjøretøy, toastmaster etc. Det fine med dette, er jo nettopp at du kan få opp prisene de tilbyr uten å bruke tid på å kontakte leverandører hver for seg. Ettersom vi gifter oss utenfor Norge, kunne ikke jeg finne så mange leverandører som fungerte for oss, men hadde jeg hatt en norsk location, hadde dette vært hyppig brukt!

Det vi derimot bruker mye, er budsjetthåndteringen! HALLO, et bryllup uten en form for budsjett vil eskalere på alle kanter. Jeg lover! Uansett om målsettingen er 150 000,- eller om du kan “bruke så mye du vil” bør alle par forholde seg til kostnadene. Over har jeg lagt inn litt fiktive priser i vårt budsjett, vårt reelle budsjett er noe jeg absolutt ikke ønsker å dele. Det er fint å bruke deadline funksjonen for å minne seg selv på at det bør ta en avgjørelse i rimelig tid. For eksempel bør alle 2017-bruder bestille sin kjole nå, sensommer og høstbryllup kan vente et par måneder, men absolutt ikke langt ut på nyåret – det tar jo faktisk 4-6 måneder bare å få den levert og etterpå skal den tilpasses hos skredder…

En funksjon jeg liker veldig godt, er gjesteoversikten. Her kan du registrere alt som behøves på hver gjest. Ettersom vi skal ha festen på et hotell med overnatting, vil det helt klart bli nyttig med notatfelt og info på hver gjest når bryllupet nærmer seg.

Håper dette vare litt inspirerende og at dere som er i startgropen eller godt i gang med planleggingen tar en titt på verktøyet. Det er veldig deilig å samle alt på et sted, spesielt online, da har du jo tilgang overalt 😉

Du kan lese mer om bloggeren Ala Karoline HER

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.