Det er duket for bryllup og alle seil er satt til for å gjøre denne store dagen deres til en festlig, uforglemmelig dag.

Det er mange viktige beslutninger og masse detaljer som er viktige å få på plass før dere kan gi hverandre deres Ja. Brudekjolen, brudebuketten, festantrekk, vielsen, blomstene, pynten, gjestene, festen, maten, stemningen, følelsene, magien. Alt er viktige og betydningsfulle elementer i en ekte eventyrlig bryllupsfeiring.

DE VIKTIGE BRYLLUPSBILDENE
Bryllupsbildene er så viktige. Viktige fordi de i mange år fremover skal minne dere om den fantastiske bryllupsdagen deres. Brudebilder har en sentral plass i boligen. Dere vil se på bildene igjen og igjen og fornemme den stemningen som det var den særlige dagen.

Magnus og Julia

Andreas Roksvåg - Sløyfe og Slør

Å TA SKJØNNE BRYLLUPSBILDER
De vakreste brudebildene er der hvor man har gjennomtenkt settingen og funnet ut hva man ønsker seg som bakgrunn. I landet vårt er vi omgitt av vakker natur som kan være en ypperlig ramme for bryllupsfotograferingen. Også andre innslag er ettertraktet hos brudeparet når de flotte bildene skal tas. Det har for eksempel blitt populært å ha brudebilen som kulisse for bryllupsbilder. Med en veteranbil eller klassisk bil som bakgrunn får man virkelig vakre og stilige bilder. Det gir mange muligheter når klassiske og unike kjøretøy kan brukes under fotograferingen.

Fotografer har et godt øye for detaljer, og kan bruke bryllupsbilen på mange måter for å fremheve detaljer eller dere som par. Den erverdige kjølerfiguren, som mange veteranbiler har, blir også ofte brukt som pompøs bakgrunn. Snakk med fotografen og la din bryllupsfotograf komme med forslag.

Monica og Raymond

Fotograf Møgster

BRUDEBILEN – EN EKTE ROMANTISK KULISSE
Vintagebiler er som skapt for bryllupsfeiring. Romantisk og festlig er det. Hvem vil si nei til en komfortabel kjøretur i en festpyntet bryllupsbil! For veldig mange er turen i den fine brudebilen faktisk dagens store høydepunkt. Det er storslagent å bli hentet av en klassisk bryllupsbil utenfor kirken eller rådhuset. Og dere ankommer med stil og eleganse til den etterfølgende bryllupsfesten.

Under kjøreturen i bryllupsbilen får dere litt romantisk tid som nygifte. Dere skåler i champagne for hverandre og for ekteskapet som nettopp er inngått. Bryllupskjøreturen sørger for helt avslappede rammer der noen av alle inntrykkene kan synke inn.

etphotography gudbrandsen & szalek

etphotography gudbrandsen & szalek

DEN PERSONLIGE DRØMMEBILEN STÅR KLAR
På Sijabra er det et vell av skjønne veteranbiler å velge mellom. Alle typer formelle og uformelle kjøretøy finner dere her. Og bookingprosessen er enkel og rask å utføre. Det tar ikke mange minuttene før bilen som kommer til å gjøre bryllupet deres ekstra minneverdig og formfullendt er funnet. Og dermed kommer bryllupsbildene også til å være av en ganske særlig karakter. Det vil dere sette stor pris på.

Vi har også et stort utvalg av flotte båter man kan feire dagen, frakte bryllups-følge til gitt destinasjon eller bare en liten tur mellom seremoni og fest.

Maritime Tours

Maritime Tours

Bryllups Fotografering
Transport

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.