Fleischer’s Hotel har tradisjon for storslagne begivenheter. Her kan du nyte den samme ærverdige atmosfæren som konger, fyrster og vossinger har gjort i 150 år.

Hadde hotellveggene kunnet snakke, kunne de fortalt utallige hemmeligheter om fordums storheter skuende utover et Vangsvatn badet i kveldssol.

I spisesalen har konger, keisere, kunst­nere og komponister blitt servert kontinental gourmet siden 1864. Enestående personale i kombinasjon med tidsriktige måltid i her­skaplige omgivelser har vært suksessoppskriften. Den oppskriften gjelder den dag i dag, forteller Alette Hjelmeland, markedssjef og vertinne på Fleischer’s Hotel.

Hotell

Ærverdige Fleischer’s Hotel på Voss har en lang og eventyrlig historie.

Rom for nye tradisjoner

Hotellet huser i dag 110 elegante rom, storslått restaurant og bar, samt svømmebasseng, boblebad, treningsrom og sauna ­ perfekt for både utdrikningslag, bryllupsdag, bryllupsreise og andre merkedager.

Brudepar som feirer bryllupet sitt her hos oss bor vederlagsfritt i Kongesuiten med boblebad på rommet. Brudepar har alltid fått bo på hotellets regning her, understreker Hjelmeland stolt.

restaurant_1

Ønsker jubileumsbryllup

I fjor stod en ny à la carte­restaurant i vestenden av hotellet ferdig, oppkalt etter ingen ringere enn hotellgrunnleggerens oldefar, Johan Seckman Fleischer.

Elegant interiør, gourmet på menyen og tydelig vertskap gjør Seckmanstuene godt egnet til selskap med litt høyere sigarføring, utdyper Hjelmeland.

Fleischer’s Hotel har jubileumsår i 2014, og hotellets første vertskap, Fredrik og Magdalene Fleischer, giftet seg her 1. september 1864 – en dato dagens vertskap gjerne vil markere på en spesiell måte.

Det hadde vært kjekt med bryllup på Fleischer’s Hotel på samme dato – 150 år etter, smiler Hjelmeland.

For eventyreren

Fleischer’s Hotel er med sin beliggenhet midt i hjertet av fjordnorge et perfekt utgangspunkt for opplevelser til for eksempel utdrikningslaget. Storslått natur kan oppleves på ski, i fjellsko, i klatreselen, på sykkelen eller til og med i fallskjermen like utenfor hotellet. Og Voss er ikke minst et eldorado for mat­ og kulturelskere.

Her går puddersnø og kokte sauehoder hånd i hånd med jazz og aromamassasje. Og enten du er på utdrikningslag eller bryllups­reise, bistår våre dedikerte og dyktige med­arbeidere til at du finner nøyaktig de aktivi­tetene som passer best for deg, forsikrer Hjelmeland.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.