Om Sijabra

Sijabra er et komplett planleggingsverktøy for de som ønsker å gifte seg. Slik at dere som brudepar skal kunne opprette gjestelister, gavelister, foreta bordplassering og sende ut invitasjoner og takkekort direkte fra Sijabra for å nevne noen av tjenestene vi kommer til å tilby.

 

Hvert brudepar får sin egen hjemmeside på Sijabra, der dere kan dele informasjon og bilder, og vil gjøre at det er enkelt for alle å lese artikler og mye mer.

Sijabra er en gratis tjeneste for alle som vil planlegge sin drømmedag.

Bakgrunn

Sijabra eller «si ja bra» har utspring fra bryllupsplanlegger Thomas B.Dahlberg som gjennom mange år og i dialog med brudepar har erfart hvor komplekst og krevende det er å planlegge et bryllup og feiringen av dette. I mange tilfeller medfører kompleksiteten til samboerskap fremfor giftemål.

Sijabra skal i motsetning til eksisterende magasiner, nettsteder og tjenester gi brudeparet et helhetlig verktøy for planleggingen og en god oversikt over sitt bryllup. Løsningen skal være enkel og stilren, og skal tilby relevant og praktisk informasjon for alle de involverte parter.

Tjenesten skal være for alle, uansett budsjett og ambisjonsnivå. Sijabra skal gjøre bryllupsplanlegging «så enkelt at selv nølerne frir»,
og har som målsetning å øke antall ekteskapsinngåelser i Norge.

Sijabra er en gratis tjeneste for alle som vil planlegge sin drømmedag.

Besøk Sijabra.com

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen
Lukk