. . . en anderledes vin fra Antiche Terre

Amore Er et produkt skapt av den yngre garde i Antiche Terre. Deres ønske var å lage en moderne økologisk vin, med en frisk og fruktig karakter som ville passe de fleste ganer og anledninger – det har de så visst fått til. Vinen består av de beste druene fra Veneto og Sicilia. Dette er en hyllest til kjærligheten, og historien om Romeo & Julie som fant sted i deres egen hjemby Verona. Derav navnet Amore med en etikett som er inspiret av kjærlighetsbrevet Romeo skrev til Julie i sin tid. Dette er en vin laget på mye kjærlighet, vinen gjenspeiler det beste fra to verdener. Et kjærlighetsforhold mellom Venetos Corvina druen og Sicilias Nero d`Avola druen. Lett å like, fantastisk på et dekket bord og med en tilleggseffekt som gave til noen man er glad i, er det ikke rart at Amore blir populær.
Kjærligheten overvinner alt!

Amore har en ung, fruktig og delikat smak med innslag av kirsebær, blåbær og urter. Samtidig moden krydret med en balansert avslutning.

The vineyards of Antiche Terre Venete stretch over 50 hectares. Thanks to an impressive work of terracing, in full respect of the landscape and of the territory, the vineyards grow into a single geomorphological context, with an ideal exposure for growing grapes.

50 hectares of vineyards in Valpantena, planted in a territory of rich history and unique features. An impressive work of terracing, with respect for the environment and the surrounding landscape – accomplished with respect and love that is also reflected in the harvest, done exclusively by hand.

Riccardo Degani og Luciano Sancassani er ute og inspiserer vindruene i på sin store flotte vingård

The synergy between the enthusiasm of Riccardo Degani and the experience and knowledge of Luciano Sancassani have lit the spark of a winery that makes wine more than a business – a passion of life: Antiche Terre Venete.

Fargen er dyp rød og smaken er fyldig med en rund sødme. Serveres på rundt 16 ° C og passer perfekt til retter av hvitt kjøtt, vegetariske retter, oster, kremet pasta, pizza og som selskapsvin.

Antiche Terre
I Valpolicella hos Antiche Terre har de dyrket druer helt siden 1900 tallet. Og det er fremdeles Sancassani familie som driver Antiche Terre sine velstelte vingårder som i disse dager er i ferd med å bytte til et helt økologisk land- bruk. Høsten 2015 bygget de en ny vingård som drives fullt med moderne solcelleteknologi for å sikre en så bærekrafig og miljøvennlig praksis som mulig. Klimaet er perfekt for vindyrking. Varme sommere, dempet av den maritime påvirkning fra Gardasjøen og Adriaterhavet, kalde vintre, godt drenert jord og varm sol.

Land: Italia (Veneto/Sicilia) Druer: Corvina og Nero d`Avola

Amore vinene finnes også i rose (Amore in Rosa) og hvitvin (Amore Oro)
Den røde heter (Amore Assoluto)

Kilde : Sommelier

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.