Ditt bryllup er nok den største festen du kommer til å holde! – og finne ut av hvordan man planlegger et bryllup «step by step» kan nok få opp pulsen hos de fleste.

Uansett om du har over ett år eller bare ett par måneder er det viktig å fokusere på en ting av gangen slik at det ikke renner over med en gang av ting man skal holde tråden i. Om man har litt mindre tid er det fint å finne noen man kanskje kan delegere litt oppgaver til eller gjøre dem sammen med slik at man får dem unna fortere.
Det er for så vidt alltid fint å kunne delegere litt oppgaver 🙂

Det første man bør tenke på er hvordan vil man gifte seg?
Er det vielse i kirke eller annen kristen vielse man ser etter eller er det en humanetisk eller borgerlig vielse eller lignende man vil ha?

Det andre som er viktig å få booket så snart som mulig er stedet man skal ha middag og festen, -om det skulle være hotell, restaurant, grenda-hus eller slott for en helg.
Helgene i bryllupssesongen går fort og brudepar begynner tidligere og tidligere med å booke akkurat sitt perfekte sted for drømme bryllupet.

Planlegging

Canva

 

Klar for å begynne – her er en liten liste du kan begynne med.
  1. Set et budsjett….
  2. Finn inspirasjon….
  3. Begynn gjestelisten og finn dine forlovere…
  4. Kom fram til en (ca) dato/år. …
  5. Finn ut av hvilke vielse man ønsker….
  6. Finn sted for middag og fest….
  7. Lag dere en bryllupsside (FB eller Web) slik at dere kan lett informere gjestene fram mot bryllupet …
  8. Finn ut av hva dere ønsker for dagen…

Når man har funnet den røde tråden i bryllupet og begynner å sette sammen detaljer og finne leverandører for dette er det man kan se helheten i den store dagen og hvordan den vil se ut og man kan se resultat av all planleggingen man gjør.

Send mail til oss om du har spørsmål så hjelper vi deg gjerne

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.