Vi har den siste tiden fått inn mange flotte, dyktige og spennende nye leverandører i Sijabra. Her kommer en liten presentasjon!

Aslak Brimi er ein nyskapande tradisjonalist. Han har samla 100 brudemarsjer i samlinga «I morgo ska du få gifte de», og har gitt ut samlinga «Det er så fagert i fylgja gå» der ti brudemarsjer er arrangert ut for orgel og melodiinstrument.Å spele solo på fela er noko av det mest trygge og fantastiske eg gjer. Det er meditativt og skjerpande, og samstundes så medvetent og eit utløp for kjensler og stemningar i sinnet.

Lekker vielse på toppen av Aurlandsfjellet med vakker fiolin musikk

Anita Lillefosse

Trine Tønnesen – elsker å fotografere og elsker å fange øyeblikk!!!
Hun er opptatt av å alltid møte deres behov og gjør alltid det lille ekstra for at dere skal bli fornøyde og ha minner for livet.
Fotografi handler om å fange øyeblikk, følelser og et øyeblikk i tiden.
City Hunt -Utforsk byen på en morsom ny måte, og hvem vet, kanskje du finner nye og spennende perler skjult i det åpne.
En perfekt måte å se byen! Utforsk sentrum og finn ledetråder ved en rekke landemerker. Vi passer på at dere får sett Bergen på en helt ny måte! Konkurrer samtidig mot andre lag, eller ta det i eget tempo -du bestemmer.
City Hunt driver med et spill på åpen gate i Bergen. 2 – 100 spillere. Tar ca 2 timer. Passer utmerket som aktivitet til ditt utdrikningslag.

Escape Bryggen – Escape Bryggen er Norges eldste «escape games» leverandør og har lang erfaring med utdrikkingslag. Målet er enkelt: kom dere ut fra det stengte rommet på under 60 minutter, ved å sette hjernen i sving. Løs gåtene, knekk kodene, og vinn friheten!

Brudepar i vakker natur

Helen Elliot Photography

Johan Christer – begynte å ta sangundervisning som ni-åring, og har siden da vært aktivt engasjert i konserter, operaer og musikal teater som Les Miserables, Jesus Christ Superstar, Westside Story, Othello, + mange andre ..

Toastmaster Tron -Det er en ære å få lede et bryllup som toastmaster, en av de største hendelsene i to personers liv, delt med familie og venner. Er opptatt av å imøtekomme brudeparets ønsker for hvordan det skal bli. Høytidelig, Flott, moro, en god fest. Eller en god blanding blanding?

Malene Markussen -Jeg har sunget alt fra rockeklubber, konsertscener og festivaler til vielser og begravelser. Min bakgrunn er som artist og har gitt ut to norske album » Aldri I Ro» i 2016 samt albumet » Under Vann» i 2019. Mitt spesial felt er pop, men har også sunget soul, vise, rock, jazz og noe klassisk.

Makeupmile – Make-up stylist og hår stylist som holder til i Oslo, men muligheter for å også ta oppdrag i Bergen.

Jazzprovider– kan f.eks. spille en klassisk brudemarsj, en hymne eller en folketone, en romantisk poplåt eller en jazzmelodi. Hvis vielsen foregår i kirken, så gir trompeten også god støtte til salmene. Jeg medbringer selv alt notemateriell og kommuniserer med organist/pianis i god tid på forhånd.

Vakkert bord dekket til bryllupsfest

Anita Lillefosse

La Table – Du konsentrerer deg om gjestene, vi leverer den kulinariske opplevelsen. Velg blant de sesongbaserte konseptualiserte menyene, eller la vår kokk skreddersy meny etter dine behov. Ingen anledning er for liten. Ingen anledning er for stor. La Table leverer mat til selskaper av alle varianter og budsjetter.

Eli Gauden – er låtskrivar og utøvande artist/musikar i Bergen. Eg har min musikalskebakgrunn i folk, bluse, vise og ballade. I bryllaup spelar eg sjølvsagt dei låtane du ynskjer deg, og gir gjerne tips og hjelp til song-val om du treng det. Eg er sagt å ha ei mjuk stemme som skapar varm og god stemning.

Vi gleder oss til å dele mange nye leverandører og nyheter med dere framover <3
Gamle og nye leverandører finner du på Sijabra

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.