Vi har den siste tiden fått inn mange flotte, dyktige og spennende leverandører i Sijabra.
Her kommer en liten presentasjon av noen av dem.

By Fridman leverer skreddersøm av brudekjoler og herre-dresser etter kundenes ønsker og mål. Vi tilbyr også skreddersøm av smoking, trenchcoats samt skreddersydde Italienske herresko. Alle våre skreddersydde produkter er laget av høy kvalitet og vi har profesjonelle og høyt effektive medarbeidere for utvikling av søm og design.

Med et navn som like gjerne kunne vært din favoritt radiokanal, har HIT STATION bestemt seg for å gi nettopp deg det du vil høre og spille DINE favorittlåter, samt også noen låter du ikke visste at du digget. Et ekte live band til bryllup, Hit Station garanterer en kveld du sent vil glemme og er din perfekte underholdning til festen.

Nydelig Brudepar med sine forlovere – Dess og Kjoler fra By Fridman

Johanne Dahl Tysnes

Thomas og Emilie tilbyr musikk til bryllup og diverse sammenkomster. Med spesiallagde gitar-arrangementer og nydelig sang hjelper vi til med å skape den stemningen du ønsker.

Tina Spångberg vil gjerne være med å skape en flott stemning på deres store dag!
Finner vielsen sted i kirken, samarbeider jeg som regel sammen med kirkens organist, men kan også akkompagnere meg selv på gitar.

Bryllupet ditt er eit av dei største dagane i livet ditt, Fotograf Linda Norstrand vil gjerne hjelpe deg med å forevige nettopp denne store dagen. Fotograf med bryllup, forlovelse og baby/barn som spesialitet. Har erfaring frå bryllup sidan 2010.

Linnord Foto er en engasjert og dedikert bryllupsfotograf som er der for deg. Målet som bryllupsfotograf er å levere bilder av høy kvalitet som dere vil bli glad i. Bryllup er en utrolig fin dag, med mange følelser i sving. Alt fra latter, gråt og spontane reaksjoner. Og min jobb som fotograf er å være på riktig sted til riktig tid, alltid.

Flott og annerledes bryllupsbilde.

Linda Nordstrand

Ma-Bella Negledesign er en hyggelig, dyktig og koselig negledesigner i Arendal som hjelper deg med å få de beste negler og behandling før ditt bryllup.

Fotograferingsstilen til Ytrestøyl Fotografi er naturlige, uposerte og stemningsfylte bilder. Jeg liker å fotografere i nuet og under portrettfotograferingen lar jeg dere slappe av og gjøre som dere pleier mens jeg følger dere med kamera. Dette føler jeg gir de mest autentiske fotografiene som dere kan bevare lenge.

Konfekten er en familiedrevet sjokoladebutikk.
Her vil du i hovedsak finne konfekt og sjokolade fra det belgiske sjokoladehuset Valentino Chocolatier. Vi fører også det norske merket fjordnær fra Geiranger, som bruker lokale råvarer til å framstille premierte konfekter.

Dere skal lete lenge etter mer romanatiske rammer om bryllupsfeiringen enn her på Jomfrubakken ved Mariager Fjord i Nordjylland og Danmark. Anderledes og intimt med personlig, fleksibel og tilstedeværende service i festlige, frodige og romantiske omgivelser. Høy standard og stor valgfrihet på alt fra mat og drikke, til underholdning, opplevelser og overnatting.

Fristende sjokolade konfekt fra Konfekten

Konfekten

Lydmakeren er opptatt av detaljer i lydbildet som gir produksjonen et løft man kanskje ikke hadde sett for seg. Det handler ikke bare om å mikse frem taletydelighet, men å se potensiale i lyden som ikke er der, for å underbygge og forsterke innholdet.

Du finner alle nye og gamle leverandører på Sijabra

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.