Så – du vil gifte deg på en låve? Du har sett bildene: mason glass, tilfeldige lysekroner hengende fra bjelker og tak på låven, fairy lights, fine rustikk malte skilt som forteller deg hvor bar, dansegulv, mat og annet er, deilige naturlige farger og blonder – blonder og mere blonder.. <3

Det kan se ut som trenden å ha bryllupet sitt på en gård – med en låve til festen, ikke kommer til å forsvinne med det første. Vi personlig digger trenden og hvordan den har utviklet seg over årene, men hvor finner man disse fantastiske låvelokalene og hvordan lager man dem slik bildene på Pinterest har vist oss i en årrekke???

Vakker natur, brudefotografering

Nydelige omgivelser for fotografering

Fotograf Silje Holte

En låve kan bli det perfekte stedet for å få den rette rustikke følelsen av bryllup.
I dag blir det arrangert bryllup over hele verden i flotte låver, der brudeparet får være med på å sette sin personlige stil på den unike plassen de har valgt. Disse unike stedene å holde den store dagen, er en fantastisk måte å virkelig sette sitt preg og personlighet på feiringen gjennom mye eller lite dekorasjon og valg av farger etter eventuelt tema. Og uansett hva man gjør, blir det alltid en utrolig utstråling av «Country charme» over det hele.

Låve bryllup har utallige bilde muligheter for å få det perfekte bryllupsbilde. Også vakre bilder av bryllupsgjestene i avslappede og nydelige omgivelser på og eventuelt utenfor låven.

Men, husk også at det kan ta litt tid og planlegging å få tak i alt man trenger til et slik bryllup om man leier lokalet «uten innhold.» Da må man tenke på alt man må ha; bord, stoler, dekketøy, lysslynger og ellers alt hva man ønsker av pynt. Om det er en låve som blir leid ut til selskap og bryllup er det jo alltids lurt å sjekke hva de har, og om det er mulig å bruke/leie det som er der om det passer i ditt «syn» på dagen.

Søte små blomsterdetaljer

«Så slo det oss…. vi MÅ gifte oss i en låve, det er bare sååå oss!!!
Du kan søke låve-bryllup dagen lang og finne mange forskjellige steder og løsninger, men av og til kan de være dyre og ikke helt der du vil at låven skal være (geografisk sett).
Alt virket litt urealistisk innimellom og med tiden begynte jeg å tvile på vårt store ønske for dagen – helt til jeg fikk en strålende ide: hvorfor ikke bruke våre hardt arbeidende penger på å bygge vår egen låve til å gifte oss i?? Hvor hysterisk tåpelig var ikke denne ideen – men jeg sa «hvorfor ikke?» og begynte å fokusere på å realisere drømmen vår. Eller å overtale meg selv jeg kunne potensielt greie dette… Og vi greide det og hadde en magisk dag i nå vår egen flotte låve»

Vel… om man ikke helt vil gå like hardt til verks som dette paret så er det nok enklest å bare begynne å lete etter den perfekte låven for akkurat ditt bryllup.

flotte enger for brudefotografering

Flotte enger for fotografering

Fotograf BT Stokke

Her er et flotte eksempel synest vi 🙂

Villa Granli

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.