Du har krysset av en ting etter den andre på «to do» listen din for den store dagen. Nå er det under 24 timer igjen så på tide å krysse av de siste gjøremålene for du stiger inn i din brudekjole og skal tre inn in i framtiden med din helt egen prince charming.

1. Spis et sundt og balansert måltid.
Selv om en burger, pizza, chips og brus eller annen tung mat skriker «spis meg» er det viktig å prøve å holde seg til frukt og andre lettfordøyelige matvarer. Du ønsker ikke å våkne opp med «food hangover» på din store dag.

2. Pakk en veske eller bag med det mest nødvendige.
Pakk litt toalettsaker, ekstra strømper, strømpebukse, ekstra make up, hårspray eller annet du trenger til frisør (om du skal rett i kirke/venue etter frisør) lette klær til å ha på mens man er hos frisør. Om dere skal overnatte et sted etter bryllupet må dette også pakkes.

3. Drikk rikelig med vann.
Ha alltid et stort glass vann tilgjengelig. Dette vil forhindre at du blir dehydrert noe stress og løpe rundt fort kan forårsake.

Forventningsfull..

Frogner Foto

4. Få deg en gooooood natts søvn.
Eller ihvertfall prøv å få lagt deg i noe lunne rimelig tid slik at du får muligheten til å la kroppen slappe av litt og muligheten for å sove.

5. Slå telefonen på lydløs.
Legg telefonen bort, tiden er inne for å logge ut av Facebook og Instagram – og ingen grunn til at du skal svare alle meldingene før din store dag er over. Alle lykke ønskene kan du lese over en annen dag.

6. Last alt av bager, gaver, bokser etc i bilen.
Pakk ferdig bilen slik at du ikke behøver å løfte og pakke om morgningen, greit å få ting som er mulig å gjøre i forveien ferdig.
Du vil takke deg selv for å være organisert senere.

7. Greit å ha litt penger med seg.
Alltid greit å ha litt «cash» eller et bank kort med seg i vesken om det skulle plutselig være en liten krise på veien..

8. Dobbel sjekk at alt er greit med stedet dere skal ha bryllupet og andre aktører til dagen.
Om det er et hotell, gå innom eller ring dem en siste gang. Om det er et lokalet dere skal pynte og gjøre ting selv, ta en siste sjekk og eventuelt gi catering og blomster leverandører en siste sjekk også.

9. Lag deg et lite «survival kit».
Finn en liten toalett veske og pakk noen plaster, gnagsår plaster, hårnåler, Paracet/Ibux, tannkost/tannkrem, allergi-tabletter og lignende.

11. Skriv en liten «love note» til din kjære.
Noe kort og fint. Minn han på at du elsker ham, at dette skal bli den beste dagen i deres liv og at du kan knapt vente..

«Love note» til din kjære

Ukjent

12. Ta med noen flate sko.
Og ha dem i nærheten, du vil nok få bruk for dem i løpet av dagen — om det er etter kirken, på vei til fotografering, under middagen eller senere på kvelden når det er tid for å slippe seg løs på dansegulvet . Dine føtter kommer til å ville ha en liten  «time-out» en eller annen gang i løpet av feiringen og dagen!

13. Finn fram en gla-film og slapp av.
For å slappe enda litt mer av finn fram den ultimate gla-film og sett deg godt til rette i sofaen/go-stolen og slapp av og bare vær glad og spent.

14. Pedikyr/manikyr.
Om du ikke allerede har fikset dette er det jo alltid en mulighet for å slappe av med litt pedikyr/manikyr med noen gode venninner som kanskje tilbringer dagen/kvelden med deg.

15. Finne en person som kan organisere litt for deg under og etter bryllupet.
En som kan ta seg av transport av alle gavene og sjekke lokalet for gjenglemte ting når alle er gått hjem. Og ellers være den personalet eventuelt skal gå til om det er noe. Du har ikke lyst å ta deg av små «dille» ting når festen og bryllupet har begynt.

16. Si et stooooort tusen takk.
Husk å si en stor takk til alle som har hjulpet deg gjennom planleggingen og veien fram mot den store dagen – før den begynner. Gi dine venninner store klemmer og familien som har hjulpet til like så. De vet at du setter pris på dem og hjelpen de gir, men det er bra å si det høyt også av og til. Klemmer kan man ikke gi nok av..

19. Husk å ta dype åndedrag og pust.
Prøv å la tankene fly til synet av din kjære som møter deg i morgen ved vielsen og alle de fantastiske tingene dere skal utforske sammen og kryp til sengs for siste gang som frøken..

Lykke til og nyt dagen <3

Hovedbilde : fluidphotography

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.