Hvis man elsker noen så blir man veldig usymmetrisk og
klarer ikke å tenke helt rent. Det tror jeg er gøy.
(Frithjof, 6 år)

Behovet for kjærlighet handler dypest om å bli sett.
Virkelig sett – av noen som elsker likevel og uansett. «Fordi du er deg».
Blir du møtt med kjærlighet, vet du at du er god nok for noen. Blir du sett, blir du bekreftet som menneske. Når vi virkelig blir sett på den gode måten gjør det noe med oss mennesker. Noe inderlig godt.

Kjærligheten er uunnværlig. Den gir oss mulighet til å være som vi er fullt ut og samtidig møte den andre slik han eller hun er.
En kvinne sa i en kjærlighetserklæring til sin ektemann  «Vi utfyller hverandre og det gir meg en følelse av å være hel» Kjærlighet gjør ikke bare hel men den fyller ut.

Kjærlighet handler om forelskelse, lidenskap, intimitet og vennskap. Kjærlighet er også tillit og vilje til å dele. Respekt er en viktig kvalitet innenfor kjærlighet. Det er ikke bare å vise høflighet men å vise en holdning i forhold til andre mennesker uansett om det vil føre til konflikter.

Samme hvilke mål vi setter oss i livet er det i bunn og grunn kjærlighet vi ønsker oss mest av alt. Verken penger, berømmelse, makt eller kunnskap vil tilfredsstille oss mer enn kjærlighet. Selv om kjærlighet er noe av det viktigste vi kan tenke oss kan kjærlighet i flere tilfeller gjøre oss så utrolig vondt. Følelsen av å bli sveket og bedradd fører til håpløshet.
Kjærligheten er kanskje et av livets vanskeligste men også den viktigste kunsten å lære.

Bride and groom holding his hands

Kjærlighet er rart… men jeg kan godt tenke meg å prøve det en gang.
(Floyd, 9 år)

– Lene

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.