I samarbeid med TL Design er Pia Haraldsen aktuell med neglelakk-kolleksjonen, Pia’s love collection.

De nydelige og friske neglelakkene med nyanser i rosa, er inspirert av bryllup og romantiske vibber, forteller Pia.

I anledning valentinsdagen lanseres Pia’s love collection hos Life-kjeden, ved flere skjønnhetssalonger, blant annet hos Tone Lise-salongene, og på internett. Lakkene består av åtte forskjellige rosanyanser – fra dus rosa til korallfarger som er relatert til bryllup og kjærlighet.

Glitrende Lollipop

I høst ga Pia ut boken «Kunsten å feire bryllup». Der deler hun tips og inspirasjon med flere gifteklare. På samme tid blomstret et nytt samarbeid med negletekniker, Tone Lise Forbergskog Bull-Nielsen, som resulterte i Pias neglelakk. Fra den glitrende «Lollipop», til den sensuelle «Valentine», og den lekne «Hot date», har hver av lakkene fått navn som gjenspeiler fargetonene.

Mange jenter er glad i rosa og lakkene er et fint smykke til alle slags antrekk, sier en fornøyd Pia, og mimrer tilbake til barndomstiden da hun ofte pyntet seg med morens neglelakk.

Kunsten er nemlig å trekke kjærligheten ut til fingerspissene.

Lakkene er perfekt som venninne- og kjærestegaver, gave fra mor til datter, og ikke minst som en gave til seg selv. De er et tegn på kjærlighet til mennesker og omverdenen.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.