Kalligrafi er kunsten å skrive vakkert, det kan jeg!

Om dere trenger noe skrevet til bryllupet, bordkort, meny, invitasjon og så videre, gjør jeg det for dere slik at det også blir et minne for livet.

Jeg skriver i den stilen og fargen dere ønsker som tema i bryllupet. Alt blir håndskrevet av meg, men om dere ønsker å trykke invitasonen eller menyen kan jeg lage en original til dere. Vil du ha invitasjonene sendt ut i vakre håndskrevene konvolutter? Jeg gjør det for dere.

Kunne dere tenke dere å ha et monogram med deres initialer? Bare spør! Sammen kan vi finne det som passer for nettopp deres bryllup.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.