Først vil vi takke for alle de fine forlovelseshistoriene vi har fått fra dere! Det har vært mange koselige dager her på kontoret med morgenkaffe og leserhistorier. Her er historien vi har valgt å “trykke”, klarer du å holde tårene tilbake, det gjorde IKKE vi. Sendt inn av Jørgen. God fornøyelse!

Jeg satt en god stund og planlagte mitt frieri til min kommende kone, som jeg nå skal gifte meg med den 20. august 2016

Kyssende par

Frieri

Jeg måtte først finne en passende dag å gjøre dette på, så da valgte jeg å gjøre det på bursdagen hennes, så jeg ba hun ikke lage noen avtaler med andre, siden jeg hadde laget planer for hennes bursdag.
Dagen begynte med at hun fikk en 3 timers spabehandling, spesielt egnet for gravide på Hammam Spa på Hotell Norge i Bergen, siden hun var 4 måneder på vei med vår yngste datter.

Etter dette fikk hun tildelt en kjole hun skulle ta på seg. Utenfor sto jeg i dress og ventet på henne. Sammen tok vi taxi til Potetkjelleren og spiste en 5 retters middag. Jeg med vinmeny (måtte manne meg litt opp) og hun med alkoholfritt (gravid). Etter denne nydelige middagen fikk hun bind for øynene og ble kjørt sammen med meg til Piren ved Zachariasbryggen (hvor vi møttes for første gang).
Jeg tok henne med meg ut på tuppen av bryggen og ba henne ta av seg bindet. Der sto jeg i knestående og spurte om hun ville gifte seg med meg. Jeg fikk et klart “JA”… Det jeg hadde fått organisert i forkant var en god salve med spesialbestilt fyrverkeri som ble skutt opp ved Strandkaien noen sekunder etter hun hadde svart ja. Et utrolig nydelig øyeblikk!

Etter dette fortsatte ferden til Bjarte Hjelmeland Show på Ricks med en god latter. Da vi var ferdige der, hadde jeg booket toppsuiten på Hotell Norge, hvor jeg hadde lagt levende lys og roseblader bort til sofaen, med utsikt over Lille Lungegårdsvannet, hvor det ventet en flaske alkoholfri Champagne til oss. Vi tok oss hvert vårt glass før jeg tok frem gitaren og spilte en sang jeg hadde laget for henne. Hun begynte å gråte…

…Heldigvis var det gledestårer!

Dette ble en veldig vellykket forlovelse! Og vi gleder oss til vi skal gifte oss om knappe tre måneder!

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.