Nordmenn og italiensk hvitvin har blitt et hett par, spesielt på varme sommerdager. I mai lanserer Ekjord, som er importør, en ny, romersk-inspirert hvitvin med det himmelske navnet Angelo Soave – perfekt for stunder man føler seg litt guddommelig.

Det hersker liten tvil om at hvitvin er poppis på sommeren, men nå kan det virke som om de lyse dråpene har kommet for å bli – året rundt. Tall fra Vinmonopolet viser at salget av italiensk hvitvin har gått opp med omtrent 20 prosent i senere år, hvor vi i fjor kjøpte over to millioner liter. Med lanseringen av Angelo Soave vil Ekjord bidra til å sikre romantiske sommerstunder.

Brudeparets førstevalg

Angelo Soave opprinner fra Italia, viden kjent som kjærlighetens land, med all sin praktfulle historie og sjarmerende språk. Angelo Soave byr på en romantisk tidsreise tilbake til det gamle Romerriket, med sin klassiske, engle­inspirerte utforming. Om man skal i bryllup, eller tilbringer lørdagskvelden foran tv­skjermen med Woody Allens «From Rome with Love», sørger Angelo Soave for den rette, romantiske stemningen.

Angelo Soave har en frisk og velbalansert smak med hint av mandler.

collage

Sommerfrisk

Soave er en liten kommune øst for Verona og er den del av den største vinproduserende regionen i Italia. Klimaet i Nord­-Italia sørger for en unik friskhet i vinen, en av de viktigste egenskapene i en god sommervin. Angelo Soave har en frisk og vel balansert smak, med hint av mandler. Vinen består utelukkende av den velkjente Garganega­-druen og har en herlig, forførerisk duft av blomster, epler og pærer. Den allsidige hvitvinen passer vel så godt på terrassen med favorittmannen, som til romantiske middager. For en perfekt aften bør vinen serveres til hvitt kjøtt, vegetarretter, sjømat eller pasta.

Buon appetito.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.