Prøv gifteringene og mulighetene før du bestemmer deg..

Man kan bli myk i hjertet av å kikke på alle de vakre forlovelses­ og gifteringene i montrene hos Gullsmed Unhjem. Med så mange valgmuligheter, er det trygt og behagelig at Anders Fagerthun og hans kompetente fagteam kan hjelpe brudeparene med å foreta det helt riktige valget.

Valg av ringer er et valg preget av følelser. Og det er bra. Vår jobb er å stille de riktige spørsmålene, slik at dette høyst personlige valget blir riktig på alle felt. Alle bør vite om mulighetene som finnes og hva som er viktig å ta hensyn til. Vi har ringer i absolutt alle prisklasser.

Gammel tradisjon

Bruk i forbindelse med arbeid er viktig da en ring som brukes hver dag slites mer enn man tror. Og hva er viktig å ta hensyn til dersom man vil ha ringer med diamanter i, og hva passer best på din finger-fasong?

Praktisk talt alt kan lages, og vi hjelper deg gjerne til å gjøre ringene så personlige som mulig. Vil du ha designringer, har vi det største utvalget i Bergen, og skaffer i tillegg fra alle leverandører. Gifteringer har lang tradisjon verden over, og man tror det var egypterne som først ute med dette symbolet på evig varende kjærlighet. På våre breddegrader ble gifteringene trukket inn i vielseseremoniene på 1500­-tallet, og de fleste velger ringer av gull når de skal vise den synlige bekreftelsen på løftene som ble gitt under vielsen, forklarer Fagerthun.

Enstensringer med diamanter og allianseringer er også stadig mer brukt i forbindelse med selve frieriet. Ringene finnes i mange assorterte størrelser, design og prisnivå. Allianseringen – «påbyggingsringen» – kjøpes ofte med én eller flere diamanter, og så kan man sette inn flere diamanter ved senere anledninger som man ønsker å markere.

Collage

Hos gullsmed Unhjem kan praktisk talt alt lages, og Anders Fagerthun, hjelper deg gjerne med å gjøre ringene så personlige som mulig. Foto: Ole Kristian Olsen

Unik serviceavtale

Det er først og fremst trygghet, fagkompetanse, utvalg og oppfølging som gjør at vi anbefaler så sterkt å komme til oss. Å gi våre kunder en god handle­opplevelse er veldig viktig for oss. Her får du sette deg ned i en avslappet atmosfære, prøve og se på en rekke muligheter, og ikke minst: dere får en unik serviceavtale, kostnadsfritt. Avtalen innebærer størrelsesendring, rens, polering og ettersjekk av ringer og diamanter. Ekstragave med historisk sus, samt hyggelig rabatt på etterkjøp, som for eksempel morgengave, hører også med, forteller Fagerthun.

Trives med ringen

Gifteringen skal sees og brukes hver dag. I det lange løp er det ikke er så viktig hva ringen kostet, men heller at du trives med den – og den som gav deg den.

En får som regel det en betaler for, og definisjonen på verdifull er ikke alltid prislappen, smiler Fagerthun.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.