Gifteringer, Design selv, tradisjoner/nye trender – Alt er lov

Tradisjonelle verdier og holdninger er i ferd med å viskes ut, det unike og særegne preges mer enn noen gang hva gjelder gifteringer. Tidligere tenkte man kanskje på gifteringer som glatte slette ringer som begge var like. I 2018 er alt lov, og vi ser i større grad en trend av ulike ringer, hvor paret rett og slett går for det de selv synes er finest. Kanskje vil han ha en børstet overflate og en litt bredere ring, mens hun kanskje ønsker seg blank ring prydet med flere diamanter?

Mens andre brudepar igjen synes det er romantisk med et ringpar som ligner på hverandre og har en slags tilhørighet. Hos Bjørklund Nesttun kan dere enten velge fra vår brede kolleksjon, eller designe deres eget ringpar som passer stilen deres. Som sagt er alt lov, valget er deres.

Gult gull er populært om dagen. Flere par velger gult gull eller roségull nå enn tidligere.

50% på den rimeligste ringen ved kjøp av ett par Duette gifteringer hos Bjørklund Nesttun – Tilbudet varer t.o.m. 8. juli 2018.

Bjørklund

Design dine egne gifteringer

Mange jenter har en stor drøm om å gifte seg. Man legger mye tid og energi ned i å planlegge den perfekte dagen. Gifteringene er en stor del av den store dagen, og resten av tiden sammen som ektefolk. De skal du bære med deg til evig tid, som et minne om dagen og løftet dere har gitt hverandre.

Ingen par er like, nettopp derfor tror vi at man har behov for ulike ringer til ulike par. Nå har vi utviklet en ny kolleksjon med gifteringer hvor du står fritt til å designe dine egne ringer hvor du selv kan velge farge (hvitt gull, gult gull eller rosegull), tykkelse på ringene og overflatebehandling. I tillegg kan du velge om en eller begge ringene skal fattes med 1 eller flere diamanter, størrelse på diamantene og plasseringen. Valgene er utallige slik at dere skal få de ringene som passer nettopp dere.

Design dine egne gifteringer hos Bjørklund Nesttun

Bjørklund

Til slutt skal graveringen plasseres. Det er mulig med både innvendig og utvendig gravering med mange forskjellige skriftvalg. Dette høres kanskje ut som i overkant mange valg å ta stilling til. Men utformingen her er tilrettelagt så enkelt, at det skal gå som en drøm. Vår leveringstid er satt til ca 2 uker.

Vi har åpnet opp for den valgfriheten vi tror kunden våre ønsker. Kommer dere innom Bjørklund Nesttun hjelper vi gjerne med å finne akkurat deres ringer.

Å velge Bjørklund Nesttun som leverandør av gifteringer er et trygt valg. Da får du et unikt ringpar som symboliserer deres kjærlighet og tilhørighet.

Design dine egne gifteringer hos Bjørklund Nesttun

Bjørklund

Gifteringer i gult eller hvitt gull

Forlovelse og Gifteringer

Med sin unike form som hverken har en begynnelse eller slutt, er ringen et symbol på evigheten og tas i bruk den dagen man inngår forlovelse eller ekteskap. Gifteringer har vært en del av vår tradisjon i lang tid, men det var i det gamle Egypt at tradisjonen først oppstod.

Lekre gifteringer i gult gull finner du hos Bjørklund Nesttun

Bjørklund

Datidens symbol på evig troskap var ikke en fingerring, men et armbånd eller halssmykke som kvinnene bar. Gult gull er veldig tradisjonelt og dersom det passer best for dere så har Bjørklund Nesttun et bredt utvalg enten du vil velge blandt en av våre flotte design, eller om du vil designe din helt egen ring. Flere velger også hvitt gull.

Lekre gifteringer i hvitt gull finner du hos Bjørklund Nesttun

Bjørklund

Bjørklund er tradisjonsrike, men vi ønsker å gi deg de valgmuligheter som finnes. I våre butikker kan dere i fred og ro prøve og sette sammen det ringparet som passer deres personlighet og hånd best.

Priser fra 1798,- «Se utvalget her»

Få smykkene til å skinne igjen

Frirerringen har du kanskje hatt på fingeren en god stund. Når du skal sette den nye gifteringen ved siden av, er det hyggelig at de er like skinnende begge to. Dere har kanskje brukt forlovelsesringer en stund før bryllupet, da er det fint å gi de en liten oppriskning før den store dagen. Eller har du arvesmykker som skal sette kronen på verket, kanskje trenger de da å repareres, tilpasses eller bare en oppfriskning.

Få smykkene dine til å skinne igjen – vi hos Bjørklund Nesttun hjelper deg

Bjørklund

Vi i Bjørklund Nesttun kan hjelpe deg. Enten det er en rens i butikken eller verkstedets magi som må til, så skal vi gjøre det vi kan for at smykkene dine skal bli så god som ny.

Velkommen til Bjørklund Nesttun.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.