Linnea Syversen har alltid hatt et en stor lidenskap for både foto og mennesker siden ungdomstiden.

Linnea har jobbet mye med mennesker før hun i 2010 begynte på  Bilder Nordic school of photography og ble ferdig utdannet fotograf i 2012. Hun tar nå fordypning i kunstfoto ved siden av å jobbe som freelance fotograf i Oslo, men reiser gjerne for oppdrag. Linnea tar varierte oppdrag fra bryllup, baby og familieportretter til musikk, mote og fine art/kunst.

Bildene hennes har blant annet vært publisert i Vogue, Elle, Henne, KK, Bryllup, VG, Dagbladet og Finansavisen. Hun har vært med i tv opptredner som fotograf i «Happy Day» med Jan Thomas på Tv2 og «Teenage Boss» på NRK.

Linnea er opptatt av lys og stemning og liker å fange de naturlige øyeblikkene.

Hvem eller hva inspirerer deg som fotograf?
Det er mange ting som inspirerer meg; opplevelser, minner, natur og mennesker.  Jeg elsker filmer av Terrence Malick og Sofia Coppola. Musikk er også en stor del av mitt liv og en inspirasjons kilde. Jeg hører på alt fra klassisk musikk til elektronica.

Hvordan blir man en god fotograf, har du noen gode råd til fremadstormende fotografer der ute? 
Som fotograf, er du aldri ferdig utlært, det er alltid nye ting man kan lære. Det å være en fotograf er mer en bare å ta flotte bilder: den viktigste tingen er å følge hjerte og din lidenskap. Vær åpen for råd og tilbakemeldinger, men finn din egen stil og utrykk – ikke kopiere andres.

Hva er din drømmejobb som fotograf og artist?
Jeg tror det hadde vært om jeg fikk et oppdrag som lot meg få reise til mange deler av verden, med nydelig natur og intressante mennesker. Kanskje en kombinasjon av en fashion shoot og det å lage en musikk video.

Sjekk profilen hennes her Fotograf Linnea Syversen

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.