Vi har den siste tiden fått inn flotte, dyktige og spennende leverandører i Sijabra. Her kommer en liten presentasjon av dem.

Elin Sofye er en artist fra Ålesund, bosatt i Bergen. Med en unik teft for gode melodier og sterke tekster har hun blitt omtalt som en krysning av artistene Laleh, Robyn og Veronica Maggio. «Å synge til brudeparet er noe av det vakreste jeg vet. Dette er kanskje den aller største dagen i livet. En egen valgt sang gjør ofte vielsen enda mer nær og personlig. Jeg tilpasser meg de aller fleste musikalske ønsker». Debutalbumet «There`s Gotta Be More» fikk god omtale i media, og flere av låtene ble listet på radiokanaler landet rundt. Etter det har har SOFYE sluppet en rekke singler som har blitt spilt på kanaler som P3, P1 og P13. Låten The Wheel ble blant annet kåret til Månedens singel av Natt og Dag.
Hennes nyeste singel er verdt å lytte til – den heter «The Riddle» og er utrolig vakker. Nyt!

Kevin Knudsen er en en ung mann fra Bergen som elsker å synge! Han har sunget hele livet og har masse erfaring innen for dette området. Tidligere eventer/jobber han har vært med på, har han fått høre at han er en smilende, hyggelig og utadvendt person. Kevin har tidligere vært med i et boyband som heter «Suite 16». Hvor de blant annet spilte på MGP (2016), VG-lista, Norway-cup og mye mer. «Det var veldig kjekt å være med på dette, så lenge det varte. Men nå er det er nytt kapittel i livet, hvor jeg har gått for meg selv og gleder meg til å ta fatt på det»
Hør på Kevin her – Lukas Graham – Love Someone (Cover by Kevin)

portrett av SOFYE

SOFYE

SOFYE

Har du lyst til å nyte en panoramautsikt over Suldalsvatnet og fjellene rundt?
På Energihotellet gir arkitekturen rammene for et spektakulært møte med naturen. Energihotellet er et familiedrevet hotell hvor lokal mat, industrihistorie, arkitektur og kultur står spesielt i fokus med Suldalsvatnet og de omliggende fjellene som bakteppe. På Energihotellet får du en matopplevelse som står i stil med omgivelsene. Vi bruker lokale råvarer som Suldalsskinke, ørret/røye fra Suldalsvatnet, lam og vilt fra Suldalsheiene,og lokalproduserte pølser. Vi tilpasser mat og drikke til årstidene. Velkommen til Suldal og Energihotellet. Her får du oppleve stilren norsk design og arkitektur, storslagen vestlandsnatur, unike aktiviteter og personlig service.

Nydelig utsikt fra Energihotellet

Energihotellet

Solist Katinka Bakke tar oppdrag i spesielle anledninger som bryllup. Hun brenner virkelig for det hun gjør, og elsker å kunne gjøre dagen til folk spesiell og minnerik. Hun har god formidlingsevne, noe som er med på å berøre mennesker. Hun har mye erfaring med sang, spesielt i kirke og er vandt til å stå foran mange mennesker å synge. Hør litt på henne her

Full service skjønnhetssalong med spesialisering i brudepynting! Hos Copacabana Beauty center har vi et eget rom for bruden, hvor du kan skifte klær, oppbevare tingene dine, og slappe av mellom behandlingene. Vi ønsker å gi deg en fantastisk opplevelse, og har alle tjenester under samme tak. Pakkene kan settes sammen etter ønske og behov.
Vi tilbyr – Hårstyling, sminke, prøvetime, manikyr og pedikyr og hårfjerning så du kan gjøre deg helt klar til den store dagen din på ett sted.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.