Næsbyholm slott er ett vakkert slott som bærer mye historie.

I 1585 ble det bygget av Steen Brahe sammen med sin elskede Birgitte Rosenkrantz, der bodde de bare noen år før hun døde ganske ung, og Steen valgte å flytte derfra kort tid etter. Senere ble slottet kjøpt av Kong Fredrik 4. i 1709 sammen med sin elskerinne Charlotte Helene Von Schindel, men da han tok sin kjære i å være utro, ble han rasende og landsforviste hun.
I dag sies det at hun går igjen på slottet i let etter sin konge….

84653_930_9300_27_0_1544_1067_3

I sommer var vi så heldige og fikk overnatte på Næsbyhom slott! For å komme oss dit kjørte vi i ca en time fra København, da vi svingte inn på veien til slottet, var det først en lang landelig vei omgitt av vakker natur og ville kaniner hoppene rundt på jordet. Det var veldig stemningsfylt og vi drømte oss litt vekk på veien innover.
Da vi kom frem ble vi tatt rundt på en omvisning og fikk høre den spennende historien om slottet, og vi ble fortalt at alle de 29 rommene som var der hadde hver sin unike stil, og alle rommene var fantastisk flotte!

Untitled5

 

Untitled1

 

Untitled3

Vår dyktige samarbeidspartner Christel Winther er bryllupsplanlegger på Næsbyholm slott og driver til daglig TheWeddingCompany.dk
Drømmer dere om et slottsbryllup omgitt i vakre omgivelser, da er Næsbyholm slott stedet for dere!

 

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.