Skal du i bryllup eller gifte deg! Bryllup er en stor begivenhet både for brudeparet og gjestene deres. Det er mye som skal forberedes og man ønsker at alt skal være perfekt på den store dagen. 

Stilfulle lokaler, spennende mat og drikke, en kjole som tar pusten fra de fleste, vakre blomster, håret lekkert oppsatt – eller kanskje myke bølger?

Nydelig oppsatt hår på vakker brud

Fotogruppen

Enten du er brud, brudgom eller gjest så vil du gjerne fremstå fra din aller beste side på en slik dag. Derfor kan det være godt å overlate til noen profesjonelle å ordne både med hår og make-up. Da kan du selv slappe av og forberede deg til det som kommer senere på dagen.

Ramsvik og Ramm har dyktige frisører og hudpleiere med lang erfaring. De hjelper deg enten du vil ha håret flott oppsatt eller løst hår med slør eller blomster. Trenger huden en fresh up? håret en klipp og/eller farge, skal det settes opp? neglene ordnes, bør føttene stelles? Våre dyktige frisører og hudpleiere har lang erfaring og de gleder seg stort til å ønske deg velkommen.

Nydelig oppsatt hår på vakker brud

Fotogruppen

I de fleste av våre salonger er det god plass til påkledning om du trenger det, og vi hjelper deg selvsagt! Uansett – et lite tips er å bestille prøvetime slik at du sammen med frisøren din kan legge en plan for både hår og make-up.

Du er selvfølgelig velkommen til å ta med deg forloveren din, pynt dere sammen! Ingenting er hyggeligere på den store dagen enn å dele den med noen du er glad i.

Nydelig oppsatt hår på vakker brud

Fotogruppen

For ham.

Vi må heller ikke glemme brudgommen på den store dagen, de skal også selvsagt ta seg best mulig ut. En god hårklipp kan forandre mye, riktig styling likeså, har du skjegg så anbefaler vi at man klipper/steller dette. I tillegg er det flere og flere menn som ønsker å få fikset på brynene sine. Form og farge av bryn kan ha mye å si for helhetsinntrykket.

Ramsvik og Ramm frisører har ulike “brudepakker” som du kan bestille til den store dagen. Pakkene inkluderer brudepynting, make-up og prøvetime. 

BRUDEPAKKE RAMSVIK OG RAMM fra

Ramsvik : Brudepynting 4400,- / Brudepynting, kort hår 2195,- / Makeup med prøvetime 990,-
Ramm: Brudestyling 6180 kr

Vi gleder oss skikkelig til å ønske deg velkommen.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.