Les historien om vinnerparet, en ekte kjærlighetshistorie.

9. november i fjor vant Regine Sandbakk Aasheim og Espen Andreassen Ekte Bryllups store konkurranse.
Premien var intet mindre enn en drømmepakke, bestående av mat levert og servert av Det Gode Selskap, musikk levert av DJ Gruppen, blomster fra Atelier Flora, egen fotograf fra Fotogruppen samt bryllupsplanlegger og toastmaster fra Bryllupspakken – alt i ærverdige omgivelser på Villa Skjoldnes.

– På strak arm

Av flere årsaker ønsket vinnerparet å gifte seg så fort som mulig, og den store dagen ble bestemt å bli 14. mars 2014.

– Det er ikke til å legge skjul på at å planlegge et helt bryllup på bare fire måneder er en aldri så liten utfordring. Men hverken brudeparet eller oss leverandørene er redde for utfordringer, så den tok vi på strak arm alle sammen, smiler Thomas Bendiksen Dahlberg, toastmaster og bryllupsplanlegger.

Bildemontasje: Ole Kristian Olsen (Fotogruppen.no)/DJ Gruppen/privat.

Bildemontasje: Ole Kristian Olsen (Fotogruppen.no)/DJ Gruppen/privat.

Godt samarbeid

Nå ventet møter om blomsterdekorasjoner, menytesting, dansetimer, kjoleprøving, invitasjoner, smokingtilpasning og en hel del ideer som skulle settes ut i livet.

Nederst i saken kan du se en video laget i forbindelse med Regines brudekjoleprøving.

Det var en merkelig følelse å plutselig ha vunnet, og nå skulle gå rett inni bryllupsmodus. Regine hev seg rundt og sjekket ledige datoer og gikk i gang med en gang, selv har jeg vel sluppet relativt billig unna når det gjelder planlegging, ler Espen.

Du har vært veldig flink til å holde den totale oversikten; hva som er på plass og hva som mangler, protesterer Regine smilende.

Delegering en dyd

Å få på plass et drømmebryllup er ikke bare-bare, og de to har fått følt litt på stresset rundt brikkene som skulle falle på plass.

Heldigvis har vi fått utrolig god hjelp fra leverandørene. Vi har nok kunnet slappet mer av og turt å legge fra oss litt av ansvaret enn hvis vi ikke hadde hatt dem i ryggen. Det betyr veldig mye, utdyper Espen.

Jeg er nok en liten kontrollfrik, så i starten var jeg veldig sikker på at jeg ville gjøre mye selv. Men det er nok lurt å innse med en gang at det å delegere både til profesjonelle leverandører og til andre som vil hjelpe lønner seg. Jeg så samtidig at design av kirkeprogram, meny, bordkort og slikt hadde jeg lyst til å prøve å gjøre selv, og det har vært veldig gøy å jobbe med. Ikke minst sparte vi nok litt penger der, forklarer Regine.

Klar, ferdig, «ja»?

Villa Skjoldnes.

Villa Skjoldnes.

Mars måned. Nesten fire måneder har gått, det er under en uke igjen til de skal gi hverandre sine «ja».

– Hvordan går det med dere; er alt på plass til den store dagen? 

– Helt ærlig: nei, ler Regine

Det blir nok noen turer til byen etter ungene har lagt seg om kveldene for å fikse ting som gjenstår. Og alt som kunne gå galt har gått galt, føles det som. Vi har vært gjennom mye siden 9. november, det siste nå var at barna ble syke. Og sammen med jobb og planlegging av bryllupet har stresset meldt sin ankomst opptil flere ganger, forklarer hun.

Tryning, tradisjoner og sommerfugler

Likevel har det kommende brudeparet heldigvis hatt tid til å både være spente og glede seg også.

Jeg er litt sånn «worst case»-tenker; ser for meg at småen kommer til spy på smokingen og at jeg tryner i kirken og slikt. Så akkurat dét har jeg litt blandede følelser rundt, men aller mest gleder jeg meg veldig, forklarer Espen.

Jeg er nok ganske stressa og nervøs akkurat nå for alt som skal på plass. Men gleder meg så til å gå opp kirkegulvet med min far. Og så har jeg så gode forlovere som har tatt godt vare på meg. Vi skal også tilbringe dagen før dagen sammen og kose oss, det setter jeg utrolig stor pris på, legger Regine til.

Planlegg planleggingen

Tiden og planleggingen har gått i rekordfart, og enda gjenstår de siste detaljene til den store dagen. Her har den kommende bruden noen gode råd å komme med til andre gifteklare.

– Det er lett å tenke at man har all verdens tid, og utsette ting som skal bookes, bestilles og kjøpes til siste liten. Et godt tips er nok å tidlig sette seg klare mål om hva som skal være på plass når, og ikke satse på å skyve alt til siste uke – særlig når familien og og jobb også skal tas hensyn til. En må nok regne med at ikke alt går smertefritt underveis, så det er greit å god tid hvis ting skulle skjære seg, avslutter Regine.

Vinnere av bryllup del.1. from FOTOGRUPPEN on Vimeo.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.