Bobler i høye glass, forventningsfulle blikk og vakre kjoler er ikke nødvendigvis hverdagskost – selv hos salong PELS. Likevel skal det å ta turen hit alltid føles som nettopp en liten fest.

Det finnes dem som synes det å ta en tur til frisøren er like skremmende som sitte i en tann­legestol. Hva om frisøren ikke lytter til ønskene mine? Hva om frisyren blir en katastrofe? Har man i utgangspunktet slike tanker, er det greit å vite at det finnes salonger hvor stresset og «samlebåndsfølelsen» er byttet ut med avslappet og glamorøs service.

Collage

Boblende spenning: – Å kunne starte dagen tidlig hos frisøren er et must. Da har du god tid til å senke skuldrene, skåle i litt champagne og bare kose deg, sier frisør Anders Tvedt hos PELS. Foto: Ole Kristian Olsen

– I en hektisk og grå hverdag skal frisørsalongen din føles som et fristed; et sted du gleder deg til å dra til, hvor du kan slappe av og stole på at frisøren gjør akkurat det du ønsker. Det gjelder i aller høyeste grad for brudepynting også. Atmosfæren skal være avslappende, varm og imøte­kommende, og du som brud skal føle deg og bli behandlet som en prinsesse, forsikrer frisør og daglig leder i PELS, Trond Oppedal.

Sammen med kollega Anders Tvedt har Oppedal frisert bergenserne med et smil i snart fem år. PELS Frisør er å finne i Øvregaten i Bergen.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.