Festbord!
Et flott festbord krever god planlegging, og det er viktig at bordet ikke blir overlesset med pynt.

Butikkene flommer over med bordpynt i alle mulige farger og fasonger, og det har aldri vært lettere å komponere et perfekt festbord til bryllupet. Det vanligste er vel å velge bare en farge eller stil 🙂

De fleste brudepar velger fremdeles pastellfarger, men sterkere farger vinner også innpass.

Vakkert dekorert bord med lave innslag av kontrast farger

Sijabra

Det er flere butikker/nettbutikker som har spesialisert seg på bordpynt til bryllup, og man har uendelig med valg. Bordpynten bør være lav slik at gjestene slipper å strekke på halsen for å snakke med hverandre. En hvit duk passer til alle anledninger, og den er det perfekte underlag for bordpynt. Arrangøren har mye flott dekor man kan leie i mange forskjellige stiler og farger, slik at man ikke behøver å kjøpe alt nytt som man bare skal bruke en gang. Det er også bra for miljøet og de har mange forskjellige pakker å velge mellom eller man kan sette sammen selv.

Bordplassering
Det er viktig å plassere gjestene slik at praten flyter godt, samtidig som toastmaster kan holde et øye med alle gjestene.

Servietter
Mange som ønsker flotte kreasjoner for sine servietter og her er en liten link med mye inspirasjon. Man kan også finne mange forskjellige selskaper som kan trykke monogram og tekster (dette er ofte brukt til kaffe serviettene) som man selv sender inn.
 

Vakkert oppdekket bord i nyanser av rosa.

Sijabra

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.