Har du tenkt på hvordan dere skal samle inn alle bildene som gjestene tar under bryllupet? Glem dårlig Facebook-kvalitet og mail-lister, Daycloud er svaret! 

Daycloud gjør det mulig å dele bilder automatisk underveis i bryllupet, for å unngå å fordele bilder mellom interessenter i etterkant. Gjestene på arrangementet kobler sine enheter til en sky hvor alle bilder lagres underveis i bryllupet.

I etterkant kan alle brukere som har vært tilkoblet skyen fritt se gjennom og laste ned ønskede bilder som ble fotografert av en hvilken som helst gjest. På denne måten blir alle bildene samlet på ett sted, og brudeparet og gjestene kan laste ned bildene i høyoppløselig kvalitet direkte etter den store dagen.

 

Gøye bilder fra Bryllupsdagen

DayCloud


Daycloud er den eneste tjenesten på markedet som tilbyr sanntidsdeling og -lagring av bilder i en mange til mange situasjon. 


Last ned Daycloud i dag, og få den store dagen din dokumentert fra alle perspektiv!
 AppStore (Apple)
GooglePlay (Android)

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.