Majestetiske ørner svever over hotellet mens gjestene nyter aperitiffen. Beliggenheten ytterst i havgapet og de nye fasilitetene er ennå en skjult perle for mange.

Panorama Hotell på Sotra åpnet dørene i mars 2011 for konferanser, selskap og ferierende fra inn- og utland. Det framstår idag som et stilfullt og røft kysthotell som har inkludert kystkulturen i en moderne kontekst. Innvendig står ikke designet tilbake for noe av det beste av hotelldesign man finner i storbyer som Barcelona og Roma. I stedet for å reise med bryllupsfølge til Mellom-Europa, finnes det altså et godt alternativ i Sund kommune, 36 kilometer fra Bergen sentrum.

Det er ikke bare natur og design som lokker gjester til Panorama.

Book lokale for 2018 nå

De mest framsynte har sikret seg selskapslokaler til vår og sommer 2018. Ennå er det flere attraktive dager som står ledig, men interessen er stor, så vær snar! Hotellet har 57 rom, selskapslokaler for 10-200 gjester, restaurant og bar med sjøutsikt og nydelig uteområder. Som et forholdsvis lite hotell er mulighetene store for fleksibilitet, eksklusivitet og personlig service. Sannsynligheten for å møte på andre brudepar på samme dag er svært liten.

Collage

Takk for fin velkomst, god service, delig mat, tekniker og all annen praktisk hjelp. Dere har gjort en knallbra jobb for oss og vi er veldig fornøyde. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger fra gjestene våre som elsket maten og hotellet deres. – Brudepar, 2013.

En velkomst i sjøsprøyten

Mulighetene for å arrangere noe utendørs er store. Vielse med naturen som bakgrunnsteppe eller en velkomstdrink i frisk sjøluft. Nye Panorama brygge står ferdig i 2015, til glede for brudepar og gjester som ønsker å ankomme i båt, og kanskje en velkomst på rød løper på sjøfronten. Uventet og vakkert. Hotellet kan tilby et bryllupscruise i en nostalgisk skøyte eller med vår luksusyacht Princess 61.

Suksess med lokale delikatesser

Det er ikke bare natur og design som lokker gjester til Panorama. Også et hyggelig vertskap og høy kvalitet på det som serveres. Maten er en viktig del av bryllupsfesten, og står selvsagt i høysete for hotellet. De er stolte over å kunne tilby blant annet lammekjøtt fra den lokale bedriften Strilalam. De foredler kjøtt utelukkende av sauer som har levd hele sitt liv på Sotra. Så langt det lar seg gjøre har hotellet lokal mat på menyen. Mesteparten av råvarene får de tak i innen ti minutters kjøring fra hotellet. Det gir gjestene smaken av noe utenom det vanlige. Dette har allerede etter kort tids drift gitt hotellet et godt omdømme. Har du ennå ikke sett det nyombygde hotellet, så er tiden inne for å ta en tur.

collage2

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.