Espen Mills er en fotograf som holder til på Vestlandet og tar oppdrag i hele landet. I tillegg til å fotografere bryllup jobber han mye med naturfoto, og kom nylig hjem fra et to måneders oppdrag i Antarktis.

Han elsker å kombinere portrettfotografering med sin kunnskap om lys og landskap, og er kjent for sine vakre utendørs bryllupsbilder.

Vakkert par – Bryllupsfotografering

Espen Mills

Om seg selv sier han:
«Som bryllupsfotograf har jeg spesialisert meg i en dokumentarisk stil. Jeg ønsker å dokumentere de naturlige øyeblikkene. Jeg er så diskré som mulig, men uten å gå glipp av de gode motivene. Som brudepar har dere mange tanker i hodet på bryllupsdagen. Bruker dere meg som fotograf har dere i alle fall en ting mindre å tenke på – å sikre evigvarende, flotte minner fra hele bryllupet!»

Vakkert par – Bryllupsfotografering

Espen Mills

I samarbeid med Sijabra, har Espen et veldig godt tilbud til alle som planlegger å gifte seg i oktober og november! Da får dere nemlig både fotografering hos frisør/forberedelser og forlovelsesbilder/parbilder inkludert i prisen! Dette er en rabatt på hele 5 000 kr.
Til dere som gifter dere i årets øvrige måneder, gir han halv pris på forlovelsesbilder/parbilder.

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.