Blomstertrendene for bryllup 2018 er mange og varierte. Men på lik linje med interiørtrendene er det noen trender vi helt klart ser mer av enn andre. For bryllupsåret 2018 vil vi i Sijabra si at trenden kan oppsumeres som naturlig, dempet og grønn. Lavendelen er derfor fin å bruke i mer eller mindre alle trendkombinasjonene.

Nydelig bukett med lavendel

En trend som går igjen er nettopp bruken av blad og prydgress eller strå i blomsterdekorasjonen. Noen velger faktisk utelukkende grønne strå og planter i sin bryllupsdekorasjon, gjerne med innslag av sarte lyse blomster, som brudeslør. Stemningen blir sommerlig, romantisk og avslappet. Ikke minst er den også fin for budsjett, da man kan plukke mye selv.

Enkel og elegant knapphullsblomst

En annen fellesnevner for de ulike trendene er dempet fargeskala med innslag av gammelrosa og grønt. Vi kan nevne at blomster som; Anemone, nellik, skabiose, krysantemum, eucalyptus, kålblomster, villrose, og prydgress blir populære bryllupsblomster. Da gjerne i følge med tradisjonsrike; Hortensia, Dahlia, Ranunkler, Roser og Brudeslør.

Et annet alternativ er å velge en fargetone og kombinere ulike blomster innenfor den tonen for et rolig, men stilrent uttrykk.

Vakre nyanser av rosa dekket bord

Vi i Sijabra har her plukket ut ni ulike fargetema med blomsterforslag for å hjelpe dere litt med planleggingen. Husk også at blomsterforhandlerne har mange gode forslag, og dersom man oppsøker en blomsterforhandler tidlig kan det ofte bli lettere å velge ut/forme invitasjoner, bordkort og eller dekorative elementer man ønsker å ha i sitt bryllup.

9 populære fargekombinasjoner med blomsterforslag

1. Marineblå og gammelrosa – Villrose, Hortensia, Syrin, Sage, Sukkertopp
2. Dempet blå, grå og gammelrosa – Eucalyptus, hvite roser, suculenter, kaprefiol, storknebb, nellik
3. Gull og Mauve – Champangeroser, Syrin, Lavendel, Karve(ser ut som rosa hundekjeks)
4. Gull Burgunder og cream – Anemone, Peoner, Ranunkler, Nellik, Skabiose
5. Grønt blandet med nøytrale rolige cream toner – Brudesør, anemone, dahlia, alle varianter av grønne strå og blader,      grønne nelliker
6. Gammelrosa og grønn – Krysantemum, Hortensia, kålblomst
7. Marineblå og mauve – Skabiose, Hortensia, Roser, Strå, Blå fiol
8. Mauve blandet med grønne noter – Hortensia, Roser, Brudeslør, Kålblomst

Bruk fantasien og bruk gjerne elementer som er litt barnslige og annerledes. Husk at dagen er deres og gamle ting ofte er vell så gode som nye.

LOVE

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.