Bettina skal være brudepike for mamma og pappa, og hun gleder seg veldig!

«Like før bryllupet blir hun invitert i prinsessebursdag. Men den gamle prinsessekjolen er blitt for liten, den har rift i ermet og sjokolade på kragen, og det er helt uaktuelt å ha på seg den. Så Bettina sniker seg til å ta med brudepikekjolen. Det er IKKE lurt! Kjolen revner langs glidelåsen, og selv om mormor forsøker å repa- rere den i smug, så blir den liksom ikke helt som den var. Hva vil mamma si når hun ser Bettina i en ødelagt brudepikekjole? På selveste bryllups- dagen?»

Debutant Sidsel Jøranlid og Illustratør Monia Nilsen som har laget boken Bettina Brudepike

Bettina Brudepike – Debutant Sidsel Jøranlid og Illustratør Monia Nilsen

Debutant Sidsel Jøranlid har skrevet en veldig søt historie som alle små prinsesser kan kjenne seg igjen i. Sidsel er utdannet journalist og jobber som frilansjournalist. Hun bor i Oslo med mann og tre barn, og idéen til Bettina brudepike fikk hun da datteren skulle være brudepike. Dette er hennes første barnebok.

Så Bettina sniker seg til å ta med brudepikekjolen. Det er IKKE lurt!

Monia Nilsens illustrasjoner passer perfekt til denne historien! Monia er illustratør og grafisk designer. Hun holder til i Hydrogenfabrikken i Fredrikstad, der hun tegner, klipper collage og bygger papirskulpturer dagen lang. Monia har illustrert og designet flere bøker for barn.

Bettina brudepike en søt leseløve fra Cappelen Damm om å skulle være brudepike – og ønske seg en skikkelig prinsessekjole.

 

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.