Gratulerer med kjærligheten! Nå har dere sikkert mye å tenke på … Her er litt hjelp på veien:

1. Inspirasjon fra proffene
På en bryllupskveld får dere inspirasjon, gode tips og hjelp til planleggingen av dagen.
Programmet for kvelden kan variere fra sted til sted, men hos de aller fleste får dere presentasjon av dyktige leverandører på hår og styling, blomster, mat, fotograf og lignende, samt goodiebags, premier og lett servering.

2. Ønskelisten: Hverdags eller fest?
Når alt annet glitrer av fest, pynt og høytid, er det fort gjort å la ønskelisten også fylles med flotte lysestaker i sølv, salatboller i deilig tre og glass av krystall. Men vil du egentlig bruke tid på å pusse og olje når hverdagen kommer? Kanskje blir dere lykkeligere av gaver som ikke trenger så mye vedlikehold?

3. Gå inn skoene
Brud eller brudgom: Gnagsår og vonde føtter vil du helst slippe denne dagen. Det kan ta tid å gå inn et par sko, så begynn gjerne så tidlig som mulig. Spør gjerne skobutikken om tips. De fleste skobutikker selger egne typer spray til dette formålet. Noen steder kan de også hjelpe deg med å blokke ut skoene.

4. Hjelp gjestene: Si hva de skal ha på seg.
Hvis man ønsker at gjestene skal være formelt antrukket i smoking eller bunad, er det vanlig å opplyse om det på invitasjonen. I mer uformelle bryllup, står det gjerne nettopp det: Uformelt antrekk. Men hva betyr egentlig det? Mørk bukse? Sommerkjole? Dongeri? Det som er uformelt for meg, er ikke nødvendigvis riktig for deg og ditt bryllup. Gi gjestene noen eksempler, så blir det lettere for dere begge.

5. Film den store dagen
Stadig flere får den store dagen festet til film, av profesjonelle eller av fotokyndige venner.

6. Fyll tiden mellom vielsen og festen.
Ofte er det flere timer mellom vielsen og festen. Hvis dere ikke allerede har lagt opp til et eget program kan det være hyggelig, spesielt for tilreisende, å få tips til hyggelige steder å ta et glass, en fredelig park eller en fin gate å rusle i.

Vakkert og smilende brudepar

Linnea Syversen

7. Hold dansen gående
Kjøp inn flipp-flopper i en farge som matcher dekoren, og sett dem frem utpå kvelden til utlån for danseløver med trøtte føtter. Kjempedeilig etter timevis på høye hæler, og ganske morsomt!

8. Begynne å samle?
Som eneste kjeden i landet har Designforevig kompletteringsgaranti på servise, bestikk og glass: Hvis serien dere samler på går ut av produksjon, får dere beskjed i god tid. Klarer vi ikke å skaffe det dere ber om, får dere returnere alle hele deler, opp til en komplett serie.

Gøye bilder fra Bryllupsdagen

DayCloud

9. Lag deres egen bryllups-hashtag
Hvis gjestene poster bilder fra dagen, sørg for at dere finner dem etterpå! Med en egen hashtag for deres dag, blir det enklere. Unngå generelle hashtager som #love eller #<3, hvor det allerede finnes titusenvis av bilder. Lag heller deres egen, for eksempel med navnene, #GreteogRune, eller tid og sted: #310617Hardanger. Vil dere helst ikke at bilder skal postes på sosiale medier, er det smart å gi beskjed om allerede i invitasjonen.

10. Kos dere!
Når alt står på hodet, invitasjonene er forsinket og fargen på rosene ble feil ­– husk hvorfor dere gjør dette: For å feire hverandre, kjærligheten og fremtiden! Alt ordner seg.

Lykke til!!!

Kilde: Designforevig

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.