Dype utringninger, store sløyfer og bare skuldre.. men også bare legger og buksedresser er i lyset dette året. Det er bare noe av hva vi fant på catwalken for 2017. Selv om disse trendene er litt mye for de fleste av oss, kan vi likevel la oss inspirere!

SLØYFER – Sløyfer har kommet og gått i trendbildet i alle år, og vi har sett det ved tidlgiere sesonger. I år er sløyfene derimot enda større, og kjolene renere og enklere. Dette gjør at sløyfene står mer i fokus og kommer til sin rett. Vi har lagt merke til de rene linjene og klassiske silhuettene. En sløyfe er med på å fremheve midjen og gir en hver enkelkjole det lille ekstra

Brudekjoler med Sløyfer

Elegante Brudekjoler med Sløyfer

DYP UTRINGNING – 2017 byr på enda flere sexy kjoler enn hva vi har sett ved tidligere sesonger. Den dype er ikke en nyhet i trendbildet, men for 2017 ser vi at så og si alle de store designerne har kastet seg på trenden. Kjolene for neste år er enkle, men allikevel sexy.

Brudekjoler med dyp utringning

Flotte Brudekjoler med dyp utringning

BUKSEDRESS – Er du virkelig på jakt etter noe utenom det vanlige? Eller føler du deg kanskje ikke helt komfortabel i en kjole? Da er buksedressen noe for deg. Selv om det ikke er en brudekjole, betyr ikke det at den ikke kan ha blonder og tyll. Buksedressen er like mye en hit i år som den ser ut til å bli neste år.

Buksedresser til bruden

Inspirerende Buksedresser til bruden

UNDERTØY-INSPIRERT – En stadig større trend på catwalken er undertøy-inspirerte brudekjoler. Kjolene skal være frekke og sexy som undertøy, samtidig som de er romantiske og sarte. Flere av designerhusene har laget brudekjoler hvor de benytter seg av korsetter eller transparente stoffer som gir denne looken.

Undertøy inspirerte Brudekjoler

Lekre Undertøy inspirerte Brudekjoler

3D-BLOMSTER – Vi så det for fullt på catwalken i fjor, og i 2016 har det florert av brudekjoler med blomster. Vi elsker denne trenden og det ser heldigvis ikke ut som den forsvinner med det første. Blonder og blomstermotiv har alltid vært en klassiker hos de store designerne, men for 2017 og i år ser vi at blomstene kommer enda mer frem ved hjelp av 3d-teknikk.

3D blomster inspirerte Brudekjoler

3D blomster inspirerte Brudekjoler

BARE LEGGER – På catwalken for 2016 så vi mange korte kjoler, for 2017 skal det derimot ikke være fullt så kort. Vi elsker denne trenden hvor kjolens skjørt er kortere foran på kjolen. En perfekt kjole for deg som ønsker å vise frem noen helt spesielle sko

Bare legger inspirerte Brudekjoler

Lekre bare legger inspirerte Brudekjoler

ROSA – Vi har sett det både i fjor og tidligere år, og denne trenden er kommet for å bli. Enda flere designere har i år kastet seg på trenden med fargede kreasjoner. Og for 2017 skal det være rosa i alle tenkelige nyanser.

Nyanser i rosa inspirerte Brudekjoler

Nyanser i rosa inspirerte Brudekjoler

BARE SKULDRE – Er du lei den tradisjonelle tubekjolen er kanskje denne trenden noe for deg. Vise skuldrene på en elegant og sofistikert måte

Bare skuldre inspirerte Brudekjoler

Stilrene bare skuldre inspirerte Brudekjoler

LANGE ERMER – Lange ermer vil alltid være en klassiker, og så og si alle de store designerne har innslag av dette i hver sesong. 2017 er intet unntak.

Lange ermer inspirerte Brudekjoler

On trend lange ermer inspirerte Brudekjoler

TRANSPARENTE BLONDER – Vi har sett det på catwalken i et par år nå. Transparente stoffer som gjør at blondene kommer enda bedre frem på huden. Før var ofte tyllet som er brukt sammen med blondene farget hvitt, men nå er stoffet altså hudfarget, noe som gir den helt spesielle looken.

transparent blonde inspirerte Brudekjoler

Romantiske transparent blonde inspirerte Brudekjoler

Kilde: Ditt Bryllup

Bryllupsplanleggingen gjort enkelt

Sijabra er gratis for alle brudepar! Her kan dere booke lokale, fotograf, blomster og alt dere trenger til bryllupet. Dere kan delegere oppgaver dere imellom, samt finne tips og inspirasjon til den store dagen.
Start planleggingen

Nyhetsbrev

Få inspirasjon til bryllupet og motta tips og råd for evig kjærlighet. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.